Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Пентагонът и Lockheed финализираха мащабната си сделка за производство на F-35

Очакванията са цялата сделка за самолетите за американската и други съюзнически армии да бъде оценена на около 34 млрд. долара за 478 изтребителя

   1| 2| 3    
0
 
0
 
25
преди 3 месеца
Кой изтребител последно поколение има ресурс от 12 000 летателни часа на двигателя?
Колко беше ресурса на двигателите на F-16 допреди модификацията Block 70?
А колко е ресурса на двигателите на руските самолети - от 300 летателни часа на най-проблемните до максимум 1000 часа на най-добрите постижения на руските технологии.
0
 
0
 
24
преди 3 месеца
Всички които твърдят че F-16 Block 70 са стари самолети не са просто невежи. Те са руски тролове и са много в час с нещата. Затова и повтарят едни и същи лъжи по опорките на троловете.
Накратко - с оглед технологичните постижения на руснаците във военните разработки и финансовата криза в развития свят, САЩ направиха някои промени във военната си доктрина. Плод на тези промени са изцяло новите модификации F-15 X и F-16 Block 70. На базата на едни от най-успешните и доказали се модели се създават нови модификации с последно поколение авионика и нечувано досега ниски експлоатационни разходи и висок ресурс на планер, двигатели и авионика. Запазена е единствено аеродинамичната форма на планерите. Всичко друго е изцяло наново проектирано и създадено с цел - получаването на изключително модерен и съвременен самолет с най-ниските експлоатационни разходи в света.
За мен тази тактика е нещо подобно на това, което навремето СССР успя да постигне със МИГ-21 БИС.
F-15 X ще има възможност да лети с до 24 ракети накачени по него. Има ли някой друг изтребител днес, който да може да лети с окачени толкова на брой въоръжение по него?
Да не говорим за радари, последно поколение авионика и изкуствен интелект... все неща, които не съществуваха доскоро.
Така че мръснии, наглии, лъжливии тролове... няма никакъв смисъл от лъжите, които приказвате за 60-70 годишни стари фърчила.
F-16 Block 70 и F-15 X са модели по-нови и по-актуални във всяко едно отношение дори и от СУ-57 например.
Виждам че се надявате българите да са толкова прости, колкото молдовците или гражданите на Якутия но няма да ви се получи.
3
 
1
 
23
Achtung до: Yanis83
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ф-16 летателния му час в USAF е 25 хиляди долара, при нас ще е доста повече, поради липсата в договора на стендове и обучение за ремонта на доста от системите и агрегатите, които ще се пращат в чужбина.
1
 
2
 
22
Yanis83 до: Yanis83
преди 1 година
Няма профилна снимка
Допуснатите грешки са заради това,че пиша от тела докато дисковам,мани 200 бона за тоз американски кошник и пак си друса:))))) не трябваше да си продавам К-700....руската сила.
0
 
4
 
21
Yanis83 до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
И за врачка не ставаш,не се занимавам със съборетина (имоти).Занимавам се земеделие творчески отворени,работници са ми молдованите,щото българите сме изчезващт вид. А ти, умна главо правиш ли разлика между: Цена за единична бройка и пакетна включваща наземното оборудване,обучение на пилоти,механици,въоръжение. Ясно е че от старият джоган миг-29 се изхранват много *** с експлоатационна цена 30хил.долара на един летателен час,плащан от нас данъкоплатците.Странно нали,защо долари? Братушките много ги тачат зелените банкноти.Айде със здраве ТРОЛ!!!
4
 
1
 
20
преди 1 година
34 млрд. долара за 478 изтребителя бай модерни 5то поколение ф35..
а *** купуват 30г стари ф16 на 10пъти по-висока цена :))))
2
 
8
 
19
Solar Power до: дядя Вова
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ммм грешиш аз взех акции още на 230 долара пук нека са видими :ппп
20
 
21
 
18
Mavi Goz до: Yanis83
преди 1 година
На вас - имотни брокерчета и прочее кърлежи, със сигурност ви е много и по ви приляга да работите нейде на строеж, щото на даскалите напр. хич не им е много социалното ниво, а изобщо образование, здравеопазвани и социална система, за които държавата има задължение да се грижи, може да са и под нивото и на Молдова. Разликата е, че Молдова никога няма да плати по $150 млн. за самолет от 1972 г. Още по-лошо - това няма да направи никой - нито в лошият запад, нито при гадните кравари...
15
 
15
 
17
преди 1 година
Няма профилна снимка
Чета коментарите и си мисля,че дори това социално ниво на което сме ни е много.По ни приляга да сме на да кажем като......братска Молдова. На тях лошият запад и гадните кравари не са им господари:))))
19
 
25
 
16
Mavi Goz до: Achtung
преди 1 година
Btw, най-вероятно сме си платили и стойността на завода, който ше строят за тези изхвърлени от производство преди 12 години бракми. Па ше обучават пак работници да ги сглобяват, щот последните, дето са ги сглобявали, вече са в старчески хосписи... Това в САЩ струва кинти, не е като да печаташ долари... ;) :lol: