Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Пентагонът и Lockheed финализираха мащабната си сделка за производство на F-35

Очакванията са цялата сделка за самолетите за американската и други съюзнически армии да бъде оценена на около 34 млрд. долара за 478 изтребителя

   1| 2| 3    
2
 
1
 
23
Achtung до: Yanis83
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Ф-16 летателния му час в USAF е 25 хиляди долара, при нас ще е доста повече, поради липсата в договора на стендове и обучение за ремонта на доста от системите и агрегатите, които ще се пращат в чужбина.
1
 
1
 
22
Yanis83 до: Yanis83
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Допуснатите грешки са заради това,че пиша от тела докато дисковам,мани 200 бона за тоз американски кошник и пак си друса:))))) не трябваше да си продавам К-700....руската сила.
0
 
3
 
21
Yanis83 до: Mavi Goz
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
И за врачка не ставаш,не се занимавам със съборетина (имоти).Занимавам се земеделие творчески отворени,работници са ми молдованите,щото българите сме изчезващт вид. А ти, умна главо правиш ли разлика между: Цена за единична бройка и пакетна включваща наземното оборудване,обучение на пилоти,механици,въоръжение. Ясно е че от старият джоган миг-29 се изхранват много *** с експлоатационна цена 30хил.долара на един летателен час,плащан от нас данъкоплатците.Странно нали,защо долари? Братушките много ги тачат зелените банкноти.Айде със здраве ТРОЛ!!!
3
 
1
 
20
преди 9 месеца
34 млрд. долара за 478 изтребителя бай модерни 5то поколение ф35..
а *** купуват 30г стари ф16 на 10пъти по-висока цена :))))
2
 
7
 
19
Solar Power до: дядя Вова
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Ммм грешиш аз взех акции още на 230 долара пук нека са видими :ппп
19
 
21
 
18
Mavi Goz до: Yanis83
преди 9 месеца
На вас - имотни брокерчета и прочее кърлежи, със сигурност ви е много и по ви приляга да работите нейде на строеж, щото на даскалите напр. хич не им е много социалното ниво, а изобщо образование, здравеопазвани и социална система, за които държавата има задължение да се грижи, може да са и под нивото и на Молдова. Разликата е, че Молдова никога няма да плати по $150 млн. за самолет от 1972 г. Още по-лошо - това няма да направи никой - нито в лошият запад, нито при гадните кравари...
15
 
14
 
17
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Чета коментарите и си мисля,че дори това социално ниво на което сме ни е много.По ни приляга да сме на да кажем като......братска Молдова. На тях лошият запад и гадните кравари не са им господари:))))
18
 
25
 
16
Mavi Goz до: Achtung
преди 9 месеца
Btw, най-вероятно сме си платили и стойността на завода, който ше строят за тези изхвърлени от производство преди 12 години бракми. Па ше обучават пак работници да ги сглобяват, щот последните, дето са ги сглобявали, вече са в старчески хосписи... Това в САЩ струва кинти, не е като да печаташ долари... ;) :lol:
18
 
28
 
15
Mavi Goz до: Achtung
преди 9 месеца
Глей ся, не ставай Мара Подробната - и на диагностициран със синдром на Даун стана ясно, че Бойко и Ко. платиха за самолетите не колкото струват, а колкото им наредиха - толкова требваха на Локхийд за момента, толкова плати щедрата ни и богата държава...
18
 
16
 
14
Mavi Goz до: Стоян Петров
преди 9 месеца
Аз немам антикварна стойност, но пък имам биля скъпи антикварни ценности, които си вървят с мене.
Така ше е и с вас и вашите самолети - след 10 години ше се гордеете с тех както колекционер на коли, който има чисто нов, почти не каран Мустанг Шелби 1967 г.... ;) :lol: