Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Окончателно: Йорданка Фандъкова остава кмет с 49,98% подкрепа

Мая Манолова загуби втория тур на вота с 45,13% от одобрението на избирателите в столицата

0
 
7
 
10
крас до: Бидонойл
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Негласуването не е МЪРЗЕЛ , а форма на НЕСЪГЛАСИЕ с предложеният от ЦК на ПОЛИТБЮРОТО на партията ГЕРБСП което съм показал на снимките:
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/evropa-na-pyt-sybra-na-edna-masa-borisov-stanishev-ninova-i-sakskoburggotski-2028332.

ДОКАРАХМЕ Я ДО ТАМ, ЧЕ ОСТАВА ДА ВЪВЕДЕМ ЧЛ. 1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В КОЯТО РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА БКП НЕ ПОДЛЕЖЕШЕ НА СЪМНЕНИЕ.

А иначе промяна от онова време няма.
Синовете и децата на тези които ни водиха към светлото КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ го построиха за тях , а нас ни вкараха в блатото на дивия капитализъм довел до ГЕНОЦИД и ЕТНИЧЕСКО ПРЕЧИСТВАНЕ на ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ от над два милиона БЪЛГАРИ.

Знам, че НЕ ГЛАСУВАЙКИ НЯМА ДА ГИ СВАЛЯ ОТ ВЛАСТ, но и те трябва да са наясно, че ако възникне опасност за ТЯХ и ТЯХНАТА ВЛАСТ няма какво да ме мотивира да застана зад тях и ги подкрепя.

НИЕ и ТЕ живеем в различни измерения.
НЯМА КАКВО ДА НИ СВЪРЗВА С ТЯХ НИТО КАТО НАЦИЯ , НИТО КАТО ДЪРЖАВА.
3
 
0
 
9
Бидонойл до: крас
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Прави ми впечатление, че вашата подкрепа или неподкрепа твърде много прилича на нищо-не-правене. Впрочем, аз също не гласувах, но без политически мотиви. Просто мързел.
1
 
6
 
8
крас до: Бидонойл
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Кое те кара да мислиш, че подкрепям ФАНДЪКОВА , при положение, че не съм си направил труда да отида до изборните урни?!!

За съжаление си прочел само част от това което съм написал.

ВИЖ ТЕЗИ СНИМКИ:
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/evropa-na-pyt-sybra-na-edna-masa-borisov-stanishev-ninova-i-sakskoburggotski-2028332

Коментирай СНИМКИТЕ и хората представляващи ЦК на управляващата ни партия ГЕРБСП !!

Виж и Първият секретар на ГЕРБСП - лицето САКСКОБУРГГОТСКИ , застаналият до него заместник - Сергей Дмитриевич гугукащ си с ОХРАНИТЕЛЯ на царя БОРИСОВ , др. ЙОТОВА , и разбира се другарката КОРНЕЛИЯ.

Помниш колко бе притеснен Борисов, че Зам. председателя на ГЕРБСП не е включен в евролистите и бе готов да го приеме в своите.

ИЗОБЩО ЦИРКОВЕ НАРЕЧЕНИ ИЗБОРИ в които такива на ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ като теб ходят да гласуват за ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПАРТИЯТА ГЕРБСП , подкрепени от ОБУЧЕНИТЕ В ТЕЗИ "БИТКИ" РИМСКИ ЛЕГИОНИ.

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПОБЕДИХМЕ НИЕ - негласувалите.

ВЕРВАЙ МИ , но сме не по малко от 80 %!!!
Каквито и римски легиони да вкарвате в последният момент на ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО наречено избори, цифрата на ГЛАСЕВАЛИТЕ няма да е повече от 22-25 % !!!

НИЕ НЕГЛАСУВАЛИТЕ няма да ви свалим от власт , но и НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПИМ ако някой отвън пожелае главите ви.

ЖЕЛАЕЩИ ДА СВЪРШАТ ПОСЛЕДНОТО НЕ ЛИПСВАТ.
1
 
11
 
7
khao до: bertram
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
стига с това "традиционно в дясно" ... нито имаме традиции, ното имаме дясно, нито хората го искат ! Хората искат да си изберът някой който не краде с гАз и който спазва закона ! ... това важи и за Народното събрание, чак след като разкараме крадците и мошниците, може да говорим за дясно и ляво
1
 
9
 
6
преди 6 месеца
Разликата е малко и това трябва да светене жълт светофар на управляващите. София гласува традиционно в дясно и подобен резултат за откровено ляв кандидат си е шамар за герб. Просто останалите партии са прекалено фрагментирани и малки, за да концентрират протестния вот.
4
 
7
 
5
Бидонойл до: крас
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Днес колко фермана смяташ да напишеш? И откъде си сигурен, че не си се объркал ти? От останалите 85% имащи право на глас, далеч не всички биха подкрепили Манолова. По същата логика бих могъл да кажа: "Фандъкова спечели с мълчаливата подкрепа на мнозинството от негласувалите". Хайде докажи, че не съм прав.
4
 
10
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Окончателно: Йорданка Фандъкова остава кмет с 49,98% подкрепа?????

НЕЩО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ.

ПОДКРЕПА ЗА ФАНДЪКОВА Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15-16% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!

РАЗУМНИТЕ МАСОВО НЕ УЧАСТВАХА В ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НАРЕЧЕНО "ИЗБОРИ" С ГЛАВЕН РЕЖИСЬОР ПАРТИЙНОТО РЪКОВОДСТВО НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ГЕРБСП!!

ВИЖЕТЕ ТЕЗИ СНИМКИ:
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/evropa-na-pyt-sybra-na-edna-masa-borisov-stanishev-ninova-i-sakskoburggotski-2028332

На тях ще откриете целият ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ на партията ГЕРБСП , заедно със застаналият на десния фланг ПЪРИВЯТ СЕКРЕТАР на партията когото заместника му СТАНИШЕВ представи като ОБЕДИНИТЕЛ на нацията

ДО САКСКОБУРГГОТСКИ СА НАРЕДЕНИ ЗАМЕСТНИКА МУ СТАНИШЕВ , др. БОРИСОВ, др. ЙОТОВА и разбира се др. ***.

В представлението наречено ИЗБОРИ освен ГОНЕЩАТА КОСМИЧЕСКИ ЦИФРИ АДМИНИСТРАЦИЯ , участваха и ПЛАТЕНИТЕ И ДОБРЕ ОБУЧЕНИ РИМСКИ ЛЕГИОНИ.

РЕЗУЛТАТЪТ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДЕН - масово протестен вот и отказ за участие в нещо което нищо не променя.

Промяна от това ръководства на партията ГЕРБСП няма да настъпи.
Промените както и преди 30 години ще дойдат с ПЕРЕСТРОЙКАТА която този път няма да е РУСКА , а АМЕРИКАНСКА.

НАБЛЮДАВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВИ ГИ ВЪРШИ ХЕРО МУСТАФА.

ПРОМЕНИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ ОТ НЕЯ, а не от тези които продадоха активите на уимшлено фалираната банка КТБ на РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ от ВТБ чийто представител е не безизвестното и познато ни от царското управление юпи
МИЛЕН ВЕЛЧЕВ.

На кого служат и МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ и този ЦК на партията ГЕРБСП?!!
Само глупаците не са го разбрали.
7
 
15
 
3
Бидонойл до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Хайде стига куци оправдания. Избори могат да се купят в малките населени места, в София няма как да стане. Освен това всички партии купуват гласове, тъй че в крайна сметка излизат наравно. Относно гeтaта, Манолова също нямаше да си мръдне пръста. Ако тя беше по-добрата кандидатка, поне 15-20% от негласувалите щяха да отидат да я подкрепят и тогава щеше да спечели.
8
 
21
 
2
преди 6 месеца
Горе-долу толкова разлика идва от купения хъхрешки вот - от 38-те полезаконни или направо незаконни ромови свърталища в София.

И някои наивници още вярват, че рано или късно екипът на жалката фъндъкова щял да вземе мерки срещу тия гета и всичките техни безобразия... вярвайте си - кой продажен политик ще вдигне ръка срещу тия, дето го крепят на власт? Не - гетата ще продължат да набъбват, ние ще бъдем все повече тровени с пушеци и тероризирани по всякакви начини, вонящите талиги по улиците ще стават все повече и повече - това ще е цената на вашето спане в неделя и мързелът да отидете до урните !!!
Разбира се - и ремонтите ще стават все по-скъпи и все по-некачествени - защото мякащата селянка вече се чувства недосегаема.
11
 
15
 
1
преди 6 месеца
за тва се изнасят ората от гробницата щот тротоара до нас ми е набор да го ***, от как дойдоха СДСарите с Каракачанката ремонти немеме и сичко ке падне, то не беха Янчулевци, Софиянски, Боцевци и са тая пачаавретина и нищо .... на панелките и даам още малко срок около една петилетка и са валат нема влизам повече там, кат си доем ше я намерим на срината кат WTC 9/11 ....