Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Б. Борисов: През 2020 г. ще имаме пълна газова диверсификация

Българският премиер инспектира работата по строежа на интерконектора IGB, съпровождан от енергийния министър Теменужка Петкова и посланиците на САЩ, Гърция и Азербайджан

1
 
6
 
4
Бидонойл до: serafima
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
От вашите мнения досега не съм видял нищо друго, освен оплювателство и други празни приказки, при това с език който не подобава на дама. Когато напишете нещо смислено, ще се постарая да ви отговоря както следва. Дотогава ви слагам в категория "хейтър".
6
 
2
 
3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Господин Бидонойл (хубаво е, че сте написали името си на кирилица, така и Борисов може да го разчита, пък и тази тема му импонира вероятно), и друг път не са ни съвпадали мненията. Странен човек сте!!!! Доказано, мутренските тролове се отличават с агресивното си невежество. Всъщност няма забрана за хора с болно въображение, които възвеличават бръщолевенията и обиколките на Борисов с джипа да изразяват мнението си. И преминават в атака към социалистите (с основание не казват комунистите, защото ОПГ ГЕР(БКП) са такива.
Когато за една управляваща партия основна тема за разговор стане съперничещата й опозиционна партия, това означава, че управляващите са в глуха защита и са на път да хвърлят пешкира на ринга.
Като нападате Нинова, която прави ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ, се съгласявате, че нищото Станишев, джендър дружката на Борисов не ви пречи. Той не е никаква опозиця, въобще НИЩО не е, освен един вредител на БСП и България.
5
 
11
 
2
Бидонойл до: serafima
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Може и да не успя да изпълни всичките си обещания, но все пак направи много повече от НИЩОТО на социалистите.
10
 
9
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Има ли разумен човек да вярва на този непълноценен политик и хвалипръцко? Кое от обещаното от него се сбъдна, че не се сещам? То бяха метани на още по-дебели и от него с чаршафи, то бяха танци със саби, то бяха посещения с антуража си няколко пъти в Катар, Азърбайджан, да не говорим за празнословията на ПлЮвнелиев.