Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Обществото все още трудно приема жените на върха на бизнеса и политиката

По-малко от половината от хората в най-развитите икономики с лекота приемат жена да управлява правителство или голяма корпорация

   1| 2| 3    
3
 
2
 
24
преди 7 месеца
Бааа мааму, да не сте се напушили всички бре:) Или днес е някъде всеобщ ден на забава и писане на всякакви небивалици ?:)))
1
 
2
 
23
ДХДО до: ДХДО
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
*** = мисильмани ;))
2
 
5
 
22
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
абе ... весели теории развивате тука, за социалните и биологични роли на половете в утрешния свят, ама питали ли сте бъдещите хегемони на същия този свят , в лицето на азиатци и ***, какво мислят по тези въпроси ? :))
4
 
7
 
21
pinoccio до: Mechkata
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ами, да! Това е разложение от всякакъв характер - морално, социално, икономическо, политическо и т.н. Това е проядена цивилизационна тъкан. Хората не са погинали физически, но се е затрила като политически феномен. Престава да съществува. Идват новите варвари, те са носители на здравия боен дух, помитат всичко пред себе си и установяват на мястото на старите бардаци Димитровски стаи с нов кодекс на поведение.
2
 
7
 
20
Mechkata до: pinoccio
преди 7 месеца
Само такава теория не бях срещала! Да кажеш, че цивилизации са умрели от климатични несгоди и глад, от лошо управление, от цунами ако щеш...ама от секс - трудно ми е да повярвам! :D
5
 
4
 
19
pinoccio до: Bones
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Камарад, нещо не те разбрах, но твоето ми се струва шепот от другия бряг.
5
 
7
 
18
Bones до: pinoccio
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Нокой не те е спрял да си сменяш пола и да се отдаваш на секс оргии. Все пак сме 21 век. Успех с операцията!
4
 
10
 
17
pinoccio до: Mechkata
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Според мен всяка една цивилизация приключва с масова оргия. И ако наблюдаваме подобни елементи на засилване на нетрадиционни сексуални практики, то вероятно историята иска да ни каже нещо, а не еволюцията. И египтяните са приключили така, и елините, и римляните. Само траките , които са наши хора, са се държали по балкански достойно и Орфей е пял до последно на сърни и кози, но не се е занимавал с тях. Оттам е и нашата мистерия на българските гласове.
1
 
5
 
16
pinoccio до: Mavi Goz
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Аааа, той е известна личност. Ами нима следи от андрогини - това са двуполовите същества. Едно такова нали търсиха в на Царичина в дупката. Има много неясни моменти, но се чудя, ако, както залитат физиците заради магиите на квантовата механика, всичко е едно изображение или холограма, която може обяснява и помирява квантовата механика със Специалната Теория на Относителността на Айнщайн, защо им е на разни галактически цивилизации да бродят из пространството, като неговото съществубане заедно с времето е поставено под въпрос.
2
 
6
 
15
pinoccio до: khao
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Какво разбираш ти от ДНК, бе, тикквеник? Какво ще комбинираш - ще правиш комбинация между носорог и катерицата на Николета Лозанова ли?