Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Срещата Тръмп-Борисов: Премиерът ще се опита да изтъргува F-16 за визите

Енергийната диверсификация ще бъде поставена като основна тема, прогнозираха Милен Керемедчиев Ивета Чернева и Елена Поптодорова

2
 
5
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
На такава "сделка" трезвите българи казват кон за кокошка.
6
 
4
 
3
Mit1 до: Frosty
преди 1 година
Няма профилна снимка
Има нещо такова, но това винаги е така, кога не било така и за кой не е било така? От една страна най-голямата сила, от друга страна муха без глава. От друга страна, не прекалявай, те все едно си чел договора. Едно време България беше дала сума ти милиони на Ирак и тия пари ги отписахме. Когато си малък има вероятност да те прецакат, даже и демократични и правни държави, но чак пък пребоядисани, стояли в пустинята Мохаве или пък нищо... това вече няма да стане. Не е чак така.
7
 
12
 
2
преди 1 година
Американците въобще не се интересуват от тъпитe визи на борисов, тъй като вече прибраха парите на българските данъкоплатци в джобчето си. А дали изобщо ще дадат някакви самолети - никой не знае. Накрая може да дадат бракувани 40 годишни изтребители, стояли на склад в пустинята Мохаве, пребоядисани и с превъртян километраж... всъщност това си е тяхно право, по договор дори и нищо да не доставят, българите нямат права да им дирят сметка.
2
 
19
 
1
преди 1 година
Аз си мисля,че пазарлъците се правят преди плащането...?!