Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

К. Дънлоп: Инвеститорите все повече подкрепят стартъпи, борещи се с климатичните промени

Толкова голям проблем като този с климата може да помогне на страните на Балканите да преодолеят различията си и да работят заедно

4
 
8
 
6
преди 11 месеца
Горките инвеститори.
Колко ли от тези стартъпи и инициативи впоследствие ще се окажат пари хвърлени на вятъра. Напразно и без никакъв смисъл за климата. Защото твърде много се спекулира с ефекта върху климата.
4
 
8
 
5
преди 11 месеца
Което не пречи на транслационалните "инвеститори" да правят фалщива и/или отровна храна в красиви опаковки, да сриват националните производители на истинска храна!!
4
 
8
 
4
преди 11 месеца
Относно тумбергова - няма как нормалните хора да не изригнат в гняв срещу някакво истерическо врещящо прoстовато женско тeле - което е получило и продължава да получава всичко наготово, но реве, че му били откраднали детството !!! И последователите и са масово такива. Но не трябва ли да си тотален ***, за да следваш някакво полуграмотно, с Аспергер и обсесивно-компулсивно разстройство едновременно - което значи, че това е лудо по целата тимберица?
5
 
10
 
3
Императорът до: Pyramid
преди 11 месеца
Защото такива - като тая Дънлопова - искат само да усвояват пари !!! Видял ли ги е някой тия екоталибани да засаждат дървенца например? А момъкът Боян, дето измисли специален кораб, който да почиства пластмасовите замърсяваници в океанът, колцина го подкрепиха?

А ето този стартъп - има ли подкрепа, въпреки простичкото му, но ного ефективно гениалство:

http://news.bnt.bg/bg/a/zelena-svetlina-zavesi-ot-vodorasli

Само си помислете - природен газ като гориво (отделящ само СО2) - плюс тия хипермегаебасиводорасли в достатъчно количество !!! Ами проблемът с въглеродните емисии е решен... ама това решение е много просто, евтино - тоест няма възможност да се крадат стотици милиарди !!! А екологическите талибани само това ги интересува !!!
4
 
12
 
2
преди 11 месеца
"Общественото недоволство срещу големите корпорации, на които дължим голяма част от замърсяването, нараства."

Ами хайде "големите корпорации" правещи замърсяване, да пуснат кепенците... не завинаги, но за месец !!! Когато остане на тъмно и студено и в пълна парализа поради липсата на енергия, същото това общество ще запищи на умряло !!! Щото *** искат хем "борба срещу климатическите промени", хем да не си нарушават кефа и начина на живот.
2
 
11
 
1
преди 11 месеца
„К. Дънлоп: Инвеститорите все повече подкрепят стартъпи, борещи се с климатичните промени”
...
Много сме чували за такива но, един не видяхме.