Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

AmCham: Инвестициите в страни като България зависят и от законността

Други фактори са също наличието на квалифицирана работна ръка и възможността за защита на инвестициите, смята изпълнителният директор на AmCham Петър Иванов

0
 
7
 
4
преди 8 месеца
Аааа, не бе. Ако питате някой фанат с подкуп политик, полицай, съдия или прокурор инвестициите в България не зависели от корупцията. Щото така или иначе българите много обичали да подкупват за да им се опраат "работите" или да излязат с едни гърди пред сички останали.
0
 
8
 
3
Yanis83 до: Императорът
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Познавам лично Димитракис,това е един работлив и съвестен човек,години наред ограбван и тормозен! Въпреки всичко една лоша дума не е казал за българите и България. Човека е отчаян в момента,обмисля да си разпродаде останалите животни,фермата и да напусне България.
3
 
13
 
2
преди 8 месеца
Нека попитат оня кипърски фермер, дето до такава степен бе грабен и тероризиран години наред от хъxpeците - абсолютно безнаказано - че накрая се принуди да прегази с джипът си един от тях - дали в България има законност. Законност НЯМА и няма да има, частната собственост НЕ Е защитена - и това няма да се промени, докато Българският народ продължава да търпи съществуването на престъпната герберастка хунта и безчинствата на нейният най-твърд хъхpeшки хелекторат.
Това е положението.
0
 
13
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Петър Иванов изтъкна факта, че имаме много солидни математически умения, но университетите ни не произвеждат кадрите, които са на световно ниво.
----
Силните математически умения идват от средното и основното ... ако чакаш университета да те научи, заеееи, вече си закъснял!... с което показва че отново сте поканили "експерт" дето хал хабер си няма от темата.