Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Окончателно: Камери ще има и в складовете за цигари и алкохол

Без дебати бе прието да има регистрация за местата за краткосрочно отдаване под наем

0
 
0
 
6
khao до: Toranaga
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
няма вече кой да протестира ... критичната маса се изнесе отдавна !
1
 
3
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
към Toranaga
"Не мога да повярвам, че никой не надига глас??!!" ... как да не надига? Че то протестите не са спирали. лошото е че стават все по-***, със все по странни 'протестъри"
1
 
3
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
То и сега има камери по подобни складове, просто персонала пие и пуши, а това не са от най-евтините стоки. Не са открили топлата вода.
7
 
9
 
3
Shadow1 до: Toranaga
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не виждам проблем който да се нуждае от протест в нищо от това което си изброил. Ако имаш някой анализ с който да се обосновеш давай. Иначе колкото и пъти да са ставали протести те винаги са с напълно глупави цели. Защо скочила цената на нафтата, защо тока бил скъп и т.н. Ами те в България основните проблеми са за неща които не се случват, а не такива които се. Кога ще се раздвижат нещата с електронното правителство например ? А здравна реформа, а събедна ? Данъчното облагане за юридически лица има голяма нужда да се реформира, и не само то, цялото законодателство има нужда от генерален ремонт защото е правено на парче, не се обновява своевременно или е твърде неясно написано.
10
 
16
 
2
преди 7 месеца
. "Догодина е предвидена възможност за изтегляне на нов дълг от малко над 2 милиарда лева, включително и чрез емисия на външните пазари.

"средствата за отбрана са повишени с над 200 млн. лв. спрямо тази година "

Бойко Борисов така са го натиснали в САЩ, че скоро може и за намаление на мин.заплата да заговори... Не мога да повярвам, че никой не надига глас??!!
1
 
26
 
1
преди 7 месеца
А кога камери и микрофони в парламента и неговите кулоари и зали "за преговори " ??