Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Зеленият билет и миенето на улиците не са достатъчни мерки, посочи Лорита Радева

Страховете за горене на опасни за здравето отпадъци в инсинератора и замърсяване на въздуха са неоснователни, смята общинският съветник

0
 
3
 
3
преди 2 години
Да споделя и аз моето наблюдение: по-по-оня ден - зелен билет (аз с годишна карта, както и да е) - шофиорът на автобусът обяснява културно и подробно на пътничката: що е то зелен билет и как с него може да си джитка цял ден. Докато обяснява обаче - в насрещното на бул. Никола Мушанов - поредната воняща талига, впрегната в дръглив кон, и управлявана от отвратителен xъхpек - премина - натоварена до на 2 метра височина със стари черчевета, боядисани в бяло и най-отгоре - 2-3 палета, вероятно крадени, боядисани със свежа зелена боя.Та искам да попитам тая кокошка - лорита - колко хора - нормални данъкоплатци, трябва да слязат от автомобилите и да се качат на градския транспорт, за да неутрализират вредите от изгарянето само на "стоката", натоварена на тая талига... щото видях още няколко? Докога общината и ушевите ще си затварят очите пред тоя дивашки "транспорт" благодарение на който *** стигат до незаконните свърталища и кюмбетата в тях? Да не говорим, че вече обикалят и по най-натоварените булеварди, затруднявайки и без това натоварения трафик и създавайки опасност от злополуки !!!Ама Кхаов право казва тука - щом позволихме същите тия хъхpeци да ни преизберат отвратителната фъндъкова, значи си я харесваме - харесваме и отровения въздух, и гнъсните незаконни развъдници и вонящите талиги и всички останали етнокултурни прелести на хелекторатът и !!!
0
 
4
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
и да добавя, в петък трафика по околовръсното беше абсолютно същия като в четвъртък, сряда, вторник и тнт... тоест никой не е сменил колата с рейса, само тия които ползват рейса имаха промоция!
1
 
2
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
да и аз бях втрещен оня ден като видях в студа да мият улиците .... едните опесъчават, другите мият и правят поледица ! ... но все пак си е избрахме преди два месеца, значи сме доволни от работата й!