IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Музика и програмиране - къде е пресечната точка?

Алек Кирев планира да издава нови композиии на всеки три месеца

12:43 | 25.12.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Всеки един от текстовете и всяка една от песните ми като цяло са свързани с лични преживявания. Ролята ми в IT индустрията е важна и балансираща, а при създаването на авторската музика управлението на екипа е от съществено значение за разпределение на задачите.

Дисциплината е в основата на всичко, коментира музикантът Алек Кирев в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Гостът споделя, че на 36-годишна възраст е бил на кръстопът по отношение на професионалното си развитие. Дотогава той изобщо не се е занимавал с програмиране.

Длъжността му е свързана с осигуряване на качеството на автоматизация.

"Ние пишем програми за автоматично тестване на програмата, която пишат програмистите. Проверяваме всичко спрямо спецификите. Ролята ни е доста важна и балансираща едновременно".

Музикантът сподели, че репетира три пъти седмично. Той разказа и колко е важно как да се "построи" песента като аранжимент и всички изразни средства.

Гостът е фокусиран върху личното музициране като процес и разпределя сам финансирането от възнагражденията си. Музикалният бизнес за него засега не е достатъчно позната територия.

След песента "Северна звезда" Алек Кирев планира да издава нови композиции на всеки 3-4 месеца.

Целия разговор гледайте по-късно във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:19 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още