Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Рекламата през 2020 г. ще бъде по-автентична

Продуктовата реклама вече не е достатъчна компаниите, твърди пиар експертът Любомир Аламанов

0
 
0
 
9
ing5rov до: IvanTerziev
преди 1 година
Иване , като всяка медия и инвестора са отворили всичко . което се отваря за пари ... моралът по отношение на потребителя няма никакво значение...
2
 
1
 
8
khao до: Бидонойл
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съжалявам че не мога да се изразявам като Б.Б., ясно и точно! Вината е изцяло моя :(
2
 
1
 
7
Бидонойл до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
"Риторичните" ти и "провокативни" въпроси никой друг не ги разбира, а чуждите пък ти не ги схващаш. Направи услуга на всички потребители и за в бъдеше опитай да се изразяваш по-праволинейно.
2
 
2
 
6
khao до: Бидонойл
преди 1 година
Няма профилна снимка
ти май не можеш да различиш кога един въпрос е риторичен и провокативен :) ... и никаква заявка не съм направил в моето изказване. какво ще направя аз или какво правя аз! ... по скоро ти зададох провокативен въпрос зада се досетиш сам каква глууупост каза ! :):)
Имам диема екстра -- платен канал ... и там пускат реклами ! ... да дам конкретен пример зада се досетиш ;)
4
 
1
 
5
Бидонойл до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ставаш почти толкова досаден като Инженер/Мaйнa и Кучкapя-негpaмотник. Първо сам заявяваш, че не искаш да плащаш, после защо медиите не минат на абонамент. Ами ти сам си отговори на въпроса, защото никой не иска да плаща. И след като не иска, няма какво да се оплаква от рекламите.

Терзиев, на ТВ оператора плащаш за да ти даде достъп до медии. А самите медии се издържат от реклама. Ако нямаше реклама, цената щеше да е в пъти по-висока и медиите щяха да са много по-малко. Ако рекламите толкова те дразнят, спри да гледаш телевизия. За новините можеш да се информираш от интернет (където има ад-блокери), а филми и сериали да сваляш от торенти.
2
 
3
 
4
khao до: Бидонойл
преди 1 година
Няма профилна снимка
сега почна да искаш да си плащаме зада четем пропагандата по медиите, ае мерси :) ... същото важи и за другите медии. .. щом като са толкова качествени, защо не минат на абонамент, а ?
1
 
3
 
3
IvanTerziev до: Бидонойл
преди 1 година
Няма профилна снимка
Предпочитам да платя пари, така или иначе ги плащам на ТВ оператора.
Друг е въпросът колко опасно е да платиш 5 $, и да се разделиш с пълната теоретична сума на кредитната карта.
7
 
3
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не трябва да обвиняваш медиите, услугата която предлагат струва много пари, а потребителите не искат да плащат. Да печелят от реклама не е техен избор, а просто необходимост. Следващия път когато ползваш "безплатна" услуга, помисли дали би предпочел да дадеш пари за нея, или да изгледаш няколко досадни реклами.
1
 
8
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ние, обикновените потребители, които нямаме милионни коледни бонуси като вашите мениджъри. Водим неравна борба с рекламата, която е заразила всеки възможен ефир, измислен от човек. Дори адблокерите подкупвате. Дори от геостационарна орбита се лее с тоновете. Интернет искахте да разделите на 2 - за богати, и за бедни, с много реклама. Само в ДНК няма реклама, засега. Просто защото нямате технологията за това.
Помислете по въпроса - рекламата да не е толкова свирепо досадна *** и дразнеща. Милиарди се харчат за реклама, а ние се чудим как да се скрием от този всепроникващ смог. 10 мин. предаване, често с продуктово позициониране. 5 мин. реклама след това. Пълнометражен филм току се разпъне до 4 чАса.
Тук е мястото за традиционна българска дългосвиреща, за която възпитанието ме възпира да ви поздравя.