Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Как 5G ще промени изцяло бизнеса и услугите?

До 2028 г. въвеждането на 5G технологиите ще доведе до ръст на българската икономика и принос от близо 12 млрд. долара във всички възможни отрасли

2
 
5
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Хрумна ми една бизнес идея, какво ще кажете за жилищен блок изграден като фарадеев кафез, който ще пази живущите от всякакви електромагнитни излъчвания? Цените на апартаментите ще бъдат малко по-високи, естествено.
2
 
6
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ТИ, ПОТРЕБИТЕЛЪ, ТИ СИ СРЕЩУ 5ДЖИ КАТО МЕН?
Имаш едно много силно оръжие, всъщност, единственото унищожително оръжие срещу таз *** облъчвателна система - НЕ ПЛАЩАЙ, ЗА ДА ТЕ ТРОВЪТ! Гадните мобилки прават това само и единствено за пари. не им давай твоите. нека фалират, нека пукнат, нека умрът! Бой и смърт за безжалосни гадини, унищожаващи човешкиа род кат тех!
Вече си сварен, искаш да те пържат и 6 джи, саво и само да си зимаш дозата у умниот град?
Е, тогава ше се наложи да направим единственото умно нещо, което може да се прави в "умен град", да не се живее в него!
Мръсни *** от 5джи- ТОВА Е ВОЙНА.
И ШЕ Я ВАДИМ С МОИТЕ ПАРИ, КОИТО НЕ ОТИВАТ ПРИ ВАС!
ОМРЕТЕ!
0
 
5
 
4
преди 5 месеца
Ето линк към проучванията и тестовете:
https://www.jrseco.com/wp-content/uploads/2017-09-13-Scientist-Appeal-5G-Moratorium.pdf
1
 
11
 
3
преди 5 месеца
Написали сте за потенциалните ползи, но удобно сте спестили да напишете и за потенциалните вреди!
Наскоро имаше подписка в ЕС и над 180 учени от цяла Европа се обявиха за мораториум и против въвеждането на тази технология. Имайте предвид че това не са случайни хора а все специалисти които се занимават пряко с тази област от много години. Радиолози, онколози, физици, инженери, специлисти по радио техника и електроника и др. такива.
Хората са правили опити в лаборатории и са стигнали до заключението че милиметровите 5G вълни в диапазона 25GHz-300GHz имат негативен ефект върху живите организми. Като този ефект се проявява чак след продължително излагане тези вълни. Става въпрос мутации на ДНК, и нарушение на развитието и растежа на клетките. Потенциал за равитие на тумори и др. ракови и имунни заболявания.
А вероятно има и много други последици които тепърва предстои да бъдат открити.

А сега си представете какво става когато започнем да плуваме в тази микровълнова радиация 24/7/365....това няма да как да остане без последствия!
Дори и сега много добре се знае че е вредно да се живее под голям далекопровод, или в близост до силен радиопредавател катто тези за мобилните телефони. А при 5G технология заради малката дължина на вълните броят/гъстотата на предавателите ще трябва да се увеличи значително в бъдеще за да се постигнат скоростите и параметрите които сега рекламират. То и сега имаме домашни 5G рутери ама там нещата са малко по различни. Тези рутери ползват ниско напрежение и са направени да покриват съвсем малък периметър. Въпреки това производителите на рутерите и подобните мобилни усторйтва изрично посочват че не носят отговорност за нанесени вреди. Това го казват и производителите на мобилни телефони комукационното оборудване за мобилните мрежи. Тоест те са наясно че има потенциални проблеми, но въпреки това си затварят очите защото това е бизнес за милиарди и няма как да се откажат просто ей така.
Всеки може да провери за какво става въпрос.
1
 
18
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Поредното екстра безплатно облъчване което не е пожелано. Да напомня само,че това за да работи ще трябва да има станция през 2 блока. Всеки да си прави сам сметката с какво ще го лъчат. И да вредно е. Възможно е да не си свариш яйца, но всякакви трептения извън природните действат на клетките 100% гарантирано. Те и цигарите не вредяха през 60-те години ... дори хирург излизаше от операция и палеше цигара в рекламата... но после се оказа съвсем друго.
2
 
25
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пълни фантасмагории. Ще се промени само това, че операторите ще вдигнат още повече цените. Никой не знае с какво 5G може да е много по-полезна от 4G мрежата. В Южна Корея като от почти година има 5G мрежа на голяма част от територията да сте чули нещо невиждано досега да се е случило?