Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Горанов: Икономическият растеж на България за 2019 г. е един от най-високите в Европа

Финансовият министър отчете тази година като успешна за българската икономика и за държавата

2
 
4
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Горанов, оценка Добър 4. Ръста не е лош, с оглед на "материала" ( липсващи и недостатъчно образовани кадри, корупция и тн.).
Друг фактор за високия ръст е сравнително ниската база, от която се изхожда.
Но при тези условия - толкова.
Лошото е, че няма кой да дойде и да постигне по-висок резултат. Казано по друг начин, тоя кон толкова си може да дърпа, но други коне няма, има само някакви куци кранти. ( с претенции да са коне)
2
 
4
 
5
преди 1 година
***. кремълската *** (коментарите по долу )надава рев до небесата! ТОВА Е ДОБРЕ! движим се в правилната посока.ПСЕТАТА им остава да скимтят и джафкат
7
 
11
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
3.5% ръст при 3.1% инфлация = 0.5% реален ръст :) Ха добро утро!
Без еврофондове - минус 3% директно, сметката идва на минус 2.5% "ръст".
5
 
17
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Toa Sопол да земе да се скрие някъде, изключително нагло коPеле, къде ги събират такива на едно място, като и оня министър на икономиката Караниколов ли беше, същия наглеC. Изключително неприятни. Чудя се къде ги намират такива, няма ли почтенни млади хора с добро образование и да са реални а не свищовски отреPки, като тия дваматa.
8
 
19
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Стига си лъгал, нещастнико Горанов!!!! Бива наглост, но твоето и на началника ти нямат мярка! Вместо да си поемеш отговорността за "безплатното" жилище, ти проповядваш лъжи като за прости хора, каквито са феновете на боко от Банкя - те му вярват.
Като през последните години растежът в Румъния беше 7% срещу нашия 3.1%, какво спечелихме ние? Двете страни тръгнаха от едно и също равнище при влизането си в ЕС, а сега Румъния имат индекс на БВП на човек от населението 63 при 49 за България. ХАЙДЕ НАПРАВЕТЕ анализ откъде идва това! НЯМА полза да го криете. Няма да обидите чувствата на Борисов, като кажете, че Румъния обърна внимание на съдебна система и корупция, а ние сме "ПЪРВЕНЦИ" в ЕС, надменно ги игнорираме и продължаваме да КОПАМЕ надолу.
9
 
18
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Избута се още една година с евросредства. Могат само да се надяват световната криза да се позабави още малко, за да не лъсне още догодина как икономиката ни е на глинени крачете.