Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Бил Гейтс: Богатите трябва да плащат повече данъци

Аз съм за данъчна система, в която, ако имате повече пари, плащате по-висок процент налози, твърди той

1
 
0
 
8
преди 1 година
да, а до са кат трепеше *** и маhгалите в Индия с ваксини и праеше коприльони нешо не удряше на съвест, да но у раята се надига недоволство и ше има френската революция с отсечени глави от тва се плашат такива нещастници като тоя скаnаняк дет изтрепа хората
2
 
1
 
7
khao до: kane
преди 1 година
Няма профилна снимка
по банковите им сметки ли прецени че са умни ? тоест тиквата и доганя са най умните у нса и като говорят трябва да ги слушаме и да се учим !
3
 
8
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нека да не гледаме американската данъчна система, защото повечето тук нямаме представа каква е тя в детайли. В САЩ има изграден начин на мислене за правене на дарения в огромни размери, което по нашите ширини никой не практикува.
Тук въведената ( от БСП, да не повярваш и те да направят нещо смислено) плоска ставка от 10% работи добре, справедлива е и трябва да се запази.
4
 
5
 
5
ing5rov до: kane
преди 1 година
мхм , май не слушаш внимателно ...след като все още драскаш тука ... : )))
6
 
8
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Когато Гейтс или Бъфет говорят, аз слушам, защото зная че са прави и говорят от позицията на едни от най успешните и умни хора живяли някога и от тях само мога да уча!
1
 
11
 
3
преди 1 година
почти съм на път да повярвам , че били е комунист ... работи според способностите си , а получава според потребностите си ... : )))
3
 
9
 
2
Mit1 до: Бидонойл
преди 1 година
Няма профилна снимка
Разбира се, че не им пречи да раздават богатството си за различни каузи.

Тук, обаче става въпрос за нещо съвсем друго. Данъците са ЗАДЪЛЖЕНИЕ, а не пожелание. Били казва да го превърнат в задължение.

Освен това тук има и друг момент. Едно е той и още няколко човека да дават, защото никой не им пречи, съвсем друго е чрез данъци системата да обхване хиляди хора.
11
 
14
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Че някой пречи ли им да плащат повече?