Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Ирангейт в щатската политика

Вместо да постигне победа, Тръмп създава ново чудовище

   1| 2    
2
 
4
 
14
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Иран никога не е спазвала Нищо. Време е да се спре със заблудите, че лидерите там имат добри намерения.
5
 
0
 
13
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
много шум и прах се дига от руските казарми. обаче оказва се не са дочели всичко и последното развитие. оказва се , че без Сюлеймани, Путин вече е с развързани ръце и почва да се противопоставя на Иран. днес край Дей-зор са летяли руски машини над иранските позиции, и гръмнала някаква бомба, но не се знае каква е тя. аятолаха в Иран и той облекчено въздъхна, защото хич не му се иска война с янките, но Сюлеймани го пресираше. само тънковратия в Дамаск, хизбулла и пилищимците проплакаха, че няма кой да ги финансира.
така че огромно облекчение. Путин мъдро ще продължи да бомби хиър-енд-деър, Тръмпича ще разкарва войски насам-натам и ще прави търговски блокади. еуропата ще стои до шахматната дъска и оп главата наляво, оп после надясно. ми кво да каже горката, всеки някой я дере и тя не знае накъде. отгоре навсичко и британците щяха да фалират, да се разделят, да потъват в океана, а то кво - ще са по-добре от Франция дето само стачки праскат там.
3
 
4
 
12
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Три мишлета с петолъчки под мен църкат, църкат, я как са се запенили!
САЩ това, онова, но в края на месеца не искат копейки, а долари или евро...какъв парадокс.
7
 
6
 
11
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Кой поръча убийството на Касем Сулеймани ??

В "АЛ КУДС" са наясно, че СИВИЯТ КАРДИНАЛ назначен от Тръмп за СЪВЕТНИК ОТГОВАРЯЩ ЗА БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И ВСИЧКО ОНОВА КОЕТО СТАВА В ТОЗИ РЕГИОН Е ЗЕТЯТ Джаред Къшнар!!

БЕЛИЯТ ДОМ СЕ ПРЕВЪРНА В СЕМЕЕН БИЗНЕС НА ТРЪМП И НЕГОВИЯТ СЪВЕТНИК - ЗЕТЯ КЪШНАР , КОИТО С УБИЙСТВОТО НА ГЕН. СУЛЕЙМАНИ ВЪЗКРЕСИХА РЕЖИМА НА ТЕХЕРАН , КОЙТО С НАЛОЖЕНИТЕ МУ САНКЦИИ БЕ ПРЕД ПЪЛЕН ФИНАНСОВ СРИВ!!

Няма как убийството на Сулеймани да не е родено в главата на този 38 годишен младеж чието име бе замесено в убийството на Кашоги.

ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗГЛЕДАТЕ КЛИПЧЕТО НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ "КОЙ Е ДЖЕРАЛД КЪШНАР" : https://www.dw.com/bg/кой-е-джаред-къшнър/av-37153800

КЪШНАР Е ДЪЛГАТА РЪКА НА ИЗРАЕЛСКИТЕ СЛУЖБИ В БЕЛИЯ ДОМ.
3
 
5
 
10
ing5rov до: korn
преди 9 месеца
"...ние бачкаме здраво и нямаме време да правими и да отглеждаме деца ..."

Рогачев , ако дедо ти и баща ти са "бачкали здраво" , тебе немаше да те има ...
5
 
10
 
9
преди 9 месеца
Я виж ти блумбърговите каква метаморфоза претърпяха ... от арабските пролети на Обама и Хилъри до днес , политическият им речник е преобърнат с хастара навънка ... гъвкави са иначе !
7
 
9
 
8
Mavi Goz до: pinoccio
преди 9 месеца
“ Сега ще завалят толкоз коментари из световните медии по темата, че накрая на никого няма да му стане ясно, за какво, всъщност, става въпрос.”

Хихи... И наш Бойчо да не хартиса неподписан в суматохата, и той се напънал и измътил некво становище. Даже се разпищолил на тема “чудовища”, които (псолютно резонно, според наложената политическа коректност), Тръмп развъжда из Близкия изток. Той не, че не, ама все пак чудовището на Тръмп, ако изобщо види бял свят, ще бъде уродливото отроче на две поколения чудовища, отгледани с много обич и грижа от други възхвалявани “главни главнокомандващи” като Рейгън с неговото “Ал Кайда” и Обонго с неговото “ИДИЛ”...
4
 
11
 
7
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
За съжаление нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено от политиците в САЩ.

ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ЛИ ИРАК ВЪВ ВТОРИ ВИЕТНАМ , ИЛИ ИРАН СА ИЗБРАЛИ ДРУГО МЕСТО ЗА ВОЕННИЯ ТЕАТЪР.

ВЕЧЕ Е СИГУРНО ЕДНО - решили са да се превърнат във втора СЕВЕРНА КОРЕЯ, чиито ВЪНШЕН МИНИСТЪР малко преди новата 2020 година нарече Тръмп "БЕЗРАСЪДЕН И НЕПОСТОЯНЕН СТАРЕЦ"

"Туитовете на Тръмп ясно показват, че той е раздразнителен стар човек, лишен от търпение. Щом като е такъв безразсъден и непостоянен стар човек, може да дойде време, когато няма да можем да го наречем другояче освен "изкуфял старец".

Убеден съм, че кризата ще мине през БЛОКИРАНЕ на Ормузкия проток и вдигане цената на петрола до стойности които ще взривят финансовите пазари.
4
 
14
 
6
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Ясно е като безоблачен ден, че американците не са имали за цел осуетяване на нападение, както гърми пресата, или пък просто отстраняването на някаква важна фигура. Още от нашите поети класици ни е напомнено, че един пада, друг ще го смени. Налице е опит за усложняване на обстановката в Близкия Изток, където американците губят все повече своя авторитет и контрол след провала им в Сирия. От един такъв разринат мравуняк, какъвто е този специален случай, извират много повече потенциални възможности за действия в условия на хаос и неопределеност. В един такъв неподреден и разбъркан свят американците могат да извадят заек от всеки ръкав, джоб и гънка на плаща, докато публиката се взира в лачените обувки на Тръмп. Сега ще завалят толкоз коментари из световните медии по темата, че накрая на никого няма да му стане ясно, за какво, всъщност, става въпрос.
10
 
10
 
5
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Днес има 1,5 милиарда мюсулмани по света. Религията им повелява 20 годишна девойка да се ожени за избран от родителите и младеж и да му роди десет деца, които трябва да се отгледат но няма пари. И кво правят, продават ни петрол,за който ние бачкаме здраво и нямаме време да правими и да отглеждаме деца за да издържаме техните деца. Или си качават децата на лодките и ги пращат към нас, за да ги храним и гледаме ние. Ако ги нямаше войните в Близкия изток тези 1,5 милиарда щяха да са десет милиарда. И кво правим тогава. Тези хора трябва да разберат че ако не се цивилизоват ще ядат бомби.