Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Искрен Иванов: Конфликтът в Близкия Изток ще придобие регионален характер

Според политолога България трябва да се солидализира със САЩ, тъй като е членка на НАТО

   1| 2    
2
 
4
 
11
Local_Person до: крас
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съгласен съм, че страшен е Китай-Иран са банда Военни мафиоти (управляващите) на фона на Комунист. партия в Китай с нейното Огромно икономическо и Културно влияно Извън Китай. Все пак не разбирам какво искаш да кажеш на кратко? "Преуспяващо е онова общество в което основния закон е този , наложен от духовната власт.Не мисли, че ИРАН е единствената държава в която КОНСТИТУЦИЯТА е духовният закон наложен чрез ШИРИЯТА.Помисли си кои са останалите държави, които са негов образ и подобие и ще разбереш, че и те са преуспяващи" - Не харесвам Нито Исляма, нито Хр или Юдеизма..... но Ширията няма място в Европа и няма и да има. Сащ може да мачкат наред за икономически ползи на военната промишленост но поне там има някаква свобода - освобождението от глобалния "кабал" не е лесна задача.
2
 
7
 
10
Local_Person до: крас
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ако Иран е "преуспяващо общество"...,малко се загуби силата на тезата.
3
 
5
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
Крайно време е НАТО/Сащ да свие перките на Иран и техните откачени лидери. Никаква сделка с Обама нямаше-Оби им даде пари кеш и никои не разбра за какво отидоха. Иран си бутат Ядрена програма от 15 години и ще залеят Европа с ракети ако постигнат целта си.
9
 
3
 
8
Вся власть Советам! до: дядя Вова
преди 1 година
Ти пък какво си пил та перестройки ти се привиждат?
1
 
10
 
7
преди 1 година
"В САЩА в момента върви перестройка която е копи пейст на СЪВЕТСКАТА. "Не само:Le Figaro: през 2020 г. ЕС ще се наложи да избира между перестройка и гибел
5
 
16
 
6
крас до: korn
преди 1 година
Няма профилна снимка
ЗАБАВЕН СИ. ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАШ , ЧЕ ОТ ОПИСАНИЯТ ОТ ТЕБ СВЯТ ИДВА ЕДНА ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА ПРЕУСПЯЛА В ЕДНО ОБЩЕСТВО, КОЕТО НЯКОИ СЕ ОПИТВАТ ДА УНИЩОЖАТ противопоставяйки го на една древна цивилизация каквато са ПЕРСИТЕ. ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е РОДЕНА ХЕРО МУСТАФА И ДАЛИ КРАКАТА И СА КОСМАТИ КАТО НА МАХРАМ БАЛКИС?Всъшност за такива като теб второто име нищо не говори.Вероятно не си българин и не се интересуваш от древната история на България, от това откъде и как сме дошли. БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ЗАБАВЕН.
23
 
6
 
5
korn до: крас
преди 1 година
Няма профилна снимка
Викаш,един прекрасен свят воден от ислямски аятолоси. Брадати некъпани мъже изповядващи мирната религия говорейски си с Алах. Жени загърнати в черни одежди виждащи им се само очите с небръснати крака и вежди,стоейки затворени в къщи и бълвайки нови алах акбаровци. Свят в който ако не вярваш в Алах влизаш у затвора и не излизаш. Мизерия, бедност и диващина. Не ни занимавай с виденията си ами бягай в Иран да изпадаш в амок с другите ислямисти.
4
 
20
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
КОНФЛИКТА ВЕЧЕ Е ВОЙНА КОЯТО СЕ Е ПРЕНЕСЛА В САЩ . СИВИЯТ КАРДИНАЛ В БЕЛИЯ ДОМ е съветника на Тръмп по въпросите за близкия изток - Джарет Къшнар. Зетят на Тръмп - КЪШНАР е този който предприе тази БЕЗУМНА ОПЕРАЦИЯ по ликвидирането на ген Касем Сулеймани от която САЩ загубиха много. САЩ загубиха но Израел чиито интереси представлява ортодоксалният евреин Къшнар спечелиха. Няма как да не прави впечатление, че в резултат от това нападение САЩ възкресиха изпадналият в дълбока финансова криза ИРАН и събудиха чувството на омраза към Америка от целият ислямски свят. ЦЕЛТА НА ИЗРАЕЛ ИКЪШНАР Е ЯСНА - война между САЩ и ИРАН. КАК ЩЕ РЕАГИРАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ, И НАЙ ВЕЧЕ ТЕЗИ КОИТО ГЕНЕРАЛ СУЛЕЙМАНИ ПЛЕНИ В АЛЕПО , СЛЕД КОЕТО ГИ ОСВОБОДИ И ВЪРНА ОБРАТНО В РОДИНАТА ИМ. В САЩА в момента върви перестройка която е копи пейст на СЪВЕТСКАТА. НАДЯВАМ СЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ СЪС СССР ДА НЕ СЕ СЛУЧИ СЪС САЩ. Историята винаги се повтаря , но всяко нейно повторение се превръща във ФАРС. В САЩ предстои истинска битка за власта, която ще бъде спечелана от хората желаещи мир и един по справедлив свят без КЪШНАРОВЦИ , НАТАНЯХОВЦИ И ПОДОБИЕ.
27
 
6
 
3
korn до: дядя Вова
преди 1 година
Няма профилна снимка
Кво си мислеш бе робе, че българите ще се уплашими и ще наведем глави пред ислямистите ли, както ти си се навел пред руския ботуш ли? Айде слагай чалмата и бягай да защитаваш чалмосаните си братя, че Дон Дони е приготвил 52 изненади за Алах Акбаровците.
7
 
29
 
2
преди 1 година
Според политолога България трябва да се солидализира със САЩ, тъй като е членка на НАТОТая смрадливата теза - да изпратят автора и доброволец там, па не ми върши работа.Иран СЕГА има ракети, стигащи до Дунава и малко отвъд.Съвсем СКОРО Иран ще има ядрена бомба,и тогава ще има: лицачи от всички страни - обединявайте се -да си въртим ветропоказателите,че мър-мари-майкоуу...у!