Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Световната банка очаква БВП на България да забави ръст през следващите 3 г.

Рисковете пред глобалната икономика остават, растежът на развитите страни ще се забави чувствително

8
 
11
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Когато министър на финансите ти казва, че 3% икономически растеж е един от най-високите в ЕС, не го възприемай сериозно. Това е невежество, което ни демонстрира премиерът. Ние сме толкова по-бедни от другите страни в ЕС (и Румъния върви динамично напред), че е глупаво да се сравняваме буквално с тях по темп на растеж. За тях 3% е значим обем на БВП, за нас - НИЩО, защото не предизвиква никакъв значим успех, а КРЕТАНЕ и спад надолу. А пък дали темпът ще бъде 3.2% или 3.3% - това са просто глупости. Разликата е никаква, а като знаем и как управляващите НЕ УМЕЯТ или не им РАЗРЕШАВАТ да употребяват разходите по целесъобразност, НИЩО по-добро не може да се очаква.
9
 
12
 
4
Dr. Vatnikov до: alphaomega
преди 1 година
Няма профилна снимка
Поредния троляк петолъчков, обясняващ вижданията си за икономиката по един изключително компетентен начин "ще гърми много яко" " държави ще бъдат изтрити от картата" и тн. Ама за толкова копейки, толкова качество, какво да се прави.
7
 
17
 
3
Бидонойл до: alphaomega
преди 1 година
Няма профилна снимка
Най-перспективната професия в света. През деня пасеш козичките, вечер ги таковаш. Ех, живот...
14
 
19
 
2
преди 1 година
Идва много, ама много голяма криза при която ще има много, много фалити!После компаниите участващи във всякакви търговски схеми извън производство, банки, пенсионни фондове и застрахователни дружества....всичко това ще гърми много яко. и После ще има мощни демократични експлозии по цялото земно кълбо, и ще наблюдаваме чудесна заря на небосклона. Цели държави ще бъдат изтрити от картата.Затова купувайте си селски имоти в планински райони и се учете от сега как се гледат кози. След 10г. козарството ще е една от най перспективните професии в света.
6
 
10
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Уф, жалко, жалко че ще забави ръст без никога да е ускорявала ръстта си нашата икономика. 3.6% в момента e среден в най-добрия случай.