Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Китай изнася идеологическата борба навън

Пекин се стреми да направи света безопасен за своята автокрация

0
 
0
 
6
Otka4eni reformatori до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Теб са те пуснали от там!?
0
 
1
 
5
Dr. Vatnikov до: Otka4eni reformatori
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Я, пуснали са ви интернет в Карлуково?
1
 
1
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Абе аз отдавна приказвам, че Комунизма ще се върне и ще завладее света отново. Разбира се след като Китай завладее икономически целия свят след 20-тина години. Ама никой не вярва. Колкото по бързо се върне комунизма толкоз по добре, защото той е по добър от сегашния комунизъм налазил планетата.....
6
 
7
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Какъв социализъм в Китай, бре, тия са на второ място по брой на милионери и милиардери в света, при общо икономическо ниво на населението далеч по- ниско от България. (GDP PPP). Колкото джуджето с ботокса е социалист, толкова и тия, пълнят на главите на простолюдието с глупости и лозунги, че да се държат на власт.
0
 
5
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
През 50-те години на миналия век Никита Хрушчов бил казал, че Съветският съюз ще „погребе” западните капиталистически демокрации. През същите 50-те години Сталин беше казал на същия този Хрушчов, че след него империалистите ще ги изядат като мръсни котета. Кой е бил прав, вече знаем отговора? Понеже китайците са умни, те се учат от историята. Затова са последователни в отстояването на автокрацията си, или на партийната си система, или на какво си искате го наречете. Защото ако въведат многопартийна система, дойдат ли избори, Китай ще осъмне опакован от партийни плакати и ще се превърне в пърформанс а'ла Кристо.
12
 
25
 
1
преди 7 месеца
От 2013 г. насам Си го формулира така: „Капитализмът неизбежно умира, а социализмът неизбежно печели... Това е необратима обща тенденция в развитието на историята“.
------------------------------------------------------------------
ааа не бе, мнооо ясно че печели, ей са бех у африканската колония в ЕС, дет нема ни един тротоар, яденето е бъкано с химия, а ако ни пипне неккъв вирОс американско производство кат чайниците сме чао за две седмици со се манrустите, шот болниците са магазини ....