Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Свободните площи в американските молове достигнаха 20-годишен връх

Делът на празните обекти надминава нивото след кризата на фона на ръста на онлайн търговията

3
 
4
 
8
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Дори и в дигиталната ера винаги ще има място за физически магазини, макар и по-малко на брой, но все пак това е голям пазар. Много хора предпочитат да отидат на място в магазина за да пробват няколко неща преди да изберат, или за да се консултират с продавача. Проблемът в САЩ е, че там са построени твърде много молове и търговски центрове, затова сега остават свободни търговски площи.

Хостингът е малък разход, но знам търговци, които плащат по 50-60к месечно за онлайн реклама. При това само за България, а в други страни рекламата е в пъти по-скъпа. Има и не малко логистични разходи, както и разходи за поддръжката на електронния магазин. Вярно, че физическите магазини са по-скъпи, но разходите са съпоставими.
2
 
5
 
7
I
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
При сегашното развитие на онлайн търговията, инвеститорите трябва наистина да не са в час за да инвестират в молове от бетон и тухли.

Търговците, които плащат за квадратен метър, също трябва да не са в час, като се има предвид, че могат да продават хиляди продукти онлайн, за цената на един квадратен метър в мол, който ще плащат за хостинга, поддържащ им електронния магазин.

Живеем в дигиталната ера, а не в каменната.
5
 
6
 
6
Бидонойл до: studioaa
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
"Общите продажби на дребно в САЩ между 1 ноември и Бъдни вечер са нараснали с 3,4% спрямо същия период на предходната година, показват данни на компанията за разплащания Mastercard, въпреки че ръстът на продажбите във физическите магазини е бил по-умерен – 1,2%."

Продажбите растат, а ти продължавай да търсиш под вола теле. Сигурно и статистика ще си измислиш. Причината за свободните търговски площи е посочена в първото изречение на статията, ама кой да чете.
4
 
10
 
5
преди 8 месеца
Това е свидетелство за срив на потреблението и колосално обедняване на американците...
5
 
3
 
4
kane до: дядя Вова
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Вова,
Бидона е прав в случая
Алекс Джоунс е *** и *** с дух на победител
За съжаление помогна на Тръмп за много от гласовете на *** нискоинтелигентни и необразовани националистически настроени хамериканци
9
 
6
 
3
Бидонойл до: дядя Вова
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
С перкото Алекс Джонс сте си лика прилика, само където той изкарва милиони, а ти гребеш копейки. А дано и тукашните медии вземат мерки...
4
 
10
 
2
преди 8 месеца
Алекс Джоунс е тотално изринат от всякакви медийни площадки.
Човек с над 2 000 000 абоната....
4
 
11
 
1
преди 8 месеца
Свободните площи в американските молове достигнаха 20-годишен връх

Затова пък свободата на словото в САЩ удари историческо дъно:

https://youtu.be/jRB3ihptQcs