Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Европа държи ключа към продължаването на ядрената сделка с Иран

С излизането на САЩ от споразумението търсенето на решение пада плещите на европейските сили

   1| 2    
3
 
3
 
13
Solar Power до: Dimat
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не съм много съгласен. Аллах на тези им внушава глупости постоянно и въпрос на време е някой будала да обърка копчетата на атомната бомба !
3
 
5
 
12
georgi_shum до: zelka007
преди 1 година
Той отдава е изпуснат :))) Върху главата си :) Няма спасение за него :)))
Веднага след иранската ракетна атака писа, че била осъществена от система Град:))) Ама явно бързо го засякоха, че съвсем глупости е почнал да пише и изтри коментара :))
3
 
3
 
11
zelka007 до: data
преди 1 година
аз хвърлих око в уикито , отгоре-отгоре ... сигурно са повече от 17+7 ... има ни и нас , като потенциал :))) ...

ха ха ... системата ми е цензурирала " ... *** и чaлмa ... " , като го чета дядя вова от няколко дена , обърнал е религиозната ориентация ... ако започне да цитира и абзаци от корана съвсем ще го изпуснем ...
2
 
4
 
10
data до: zelka007
преди 1 година
Клуба на така наречените "до-ядрени" държави преди години мисля беше 75 , сега вероятно е по голям . Под "до-ядрени" държави се разбира държави който разполагат с технологията да създадат подобен род боеприпаси но доброволно са се отказали от това . България е член на този клуб :)
6
 
6
 
9
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 година
дядя вова , то едно време и шоколада беше шоколад , и стълбите стълби ... а сега . вече освен рассийска пропаганда и пропаганда от ал-джазира и иран ли ще ни свеждаш на вниманието ... :))) ... да не си тръгнал да се радикализираш ? у вас до ушанката и *** ли си сложил вече ?

ще те призная , ако започнеш да черпиш с борящник ...
9
 
7
 
8
zelka007 до: Dimat
преди 1 година
№5 хич не е прав и живее в измисленият свят на идеологическите хипотези . в света има 17 държави , които са разработвали ядрено , оръжие , някои с а притежавали такова и са се ОТКАЗАЛИ !!! мдааа таварищ , отказали са се иса подписали ДНЯО . има още 7 , кото са си прекратили ядрените програми . и във всяка от тях се живее в пъти по-добре от северна корея и иран .... в пъти . та тая дъвка с ядреното оръжие като възпираш елемент на една военна доктрина , я залепете зад ухото и измислете друга ... :)))
8
 
11
 
7
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Лапников , ако не си забелязал , по-голямата част от пишещите тука не споделят твоите убеждения ...
15
 
9
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
*** под мен, даже и вие не си вярвате на глупостите и опорките. А ако си вярвате, толкова по зле за вас, това говори много за умствения ви багаж.
10
 
18
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
№4 е напълно прав!Ядреното очъжие е единственият възпиращ фактор срещу световничт агресор ФАЩ!Цялата световна история от ВСВ до днес го е доказала абсолтно точно!Пресният пример е от преди година-две,когато Тръмп-чо ревеше и виеше срещу Северна Корея,даже прати една армада със заканата,че ще я унищожи,ако не му играе по свирката,но Ким не само не се уплашаи,но още по-интензивно вз да провежда ракетните(носители на ядрен заряд) опити!!!И тръмпчо си подви опашката и се изхлузи от проблема,до такава степен,че сега вече около Сев.Корея цари абсолютна тишина!Това обстоятелство и примерът на изминалите 70 години от ВСВ,недвусмислено доказват,
7
 
10
 
4
Pyramid до: дядя Вова
преди 1 година
В момента, Европа и дисагите на каубоя не държи. Окончателно изтърваха козите. Веднъж стигнало се до тук, персите си дават сметка, че се разминаха на косъм. И знаят, че им трябва възможно най-надеждният Умиротворител, а това, е СЯО ( Стратегическо ядрено оръжие) Споменавах, някои все „неразбрали”: Янките ползват санкциите грешно. Вместо ... абе, някак, да демотивират санкционираните да правят ... каквото на янките не се харесва, те единствено затвърждават у тях резонния извод, че правилно са сторили и -ама за нищо на света! - не тря ва да им клякат. Само наш Боко неразбрал, естествено. Ама простено да му е, толкива, със само една книга и кАта ден, филии с мас.