Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Германското икономическо чудо наближава своя край

Икономическият гигант в Централа Европа започва да боледува и от това трябва да се притеснява целият свят

   1| 2    
1
 
4
 
13
ing5rov до: Бидонойл
преди 6 месеца
Ако не бяха финансовите инжекции от САЩ , как я виждаш тая работа ?

Четвърти райх ама у мокрите ти сънища ... иде ред да се колят бройлерите ...
13
 
15
 
12
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Нали помните какво се случи миналия път, когато всички подцениха Германия? А също и след това. Разрушена от войната, победена държава се превърна в европейски лидер. Обедини се с бедната си източна част и напук на всички прогнози, от това стана по-силна. Отказа се от собствената си силна валута приемайки еврото и превърна това в предимство. Има ли съмнение, че дори и днес, в залеза на демокрацията тя пак ще се окаже на висота? Да живее Четвъртия райх!
4
 
9
 
11
дядя Вова до: fon
преди 6 месеца
6
 
17
 
10
fon
преди 6 месеца
Нали баба Меркел навнесе *** и осигури екстензивен растеж за няколко години. Сега ще имат застой сто години и проблеми с тези полусъщества.
17
 
13
 
9
zelka007 до: Императорът
преди 6 месеца
импе , искам да помислиш и в/у следното ...

КЪДЕ точно германия изнася производства ...
КАК повлиява това на стокообмена м/у държавата дето е изнесеното производство и германия ...
КАК повлиява това богатството в тази държава ...

жокер импе искаш ли ?!? свера на влияние ?!?

и спри да пишеш за автомобилната индустрия все едно само това е в немско , сам се занимаваш с акции и четеш отчети и виждаш , че това е един от локомотивите на икономиката , да не напиша един от 5-те или 6-те локомотива ... в квото пипнеш като отрасъл , има в топ 100 поне 10% немски и френски фирми . ние сме се закачили на френско-немското влакче импе и нещата ни вървят ... ако мислиш че е зле , иди в сръбско и им виж само автопарка и къщите извън туристическата зона и пак ръси тука мъдрости ...
16
 
12
 
8
zelka007 до: Императорът
преди 6 месеца
импе , издишаш като китайска футболна топка , на външен вид/първо четене/ си като истинска , ама като я ритнеш 2-3 пъти и се спихва ... токът на едро в немско е по-евтин от БГ , па в датско , дето са 50% на вятър нема ти казвам колко е ... :))) ... данъците баце са големи в/у токът , в цяло скандинавско по принцип токът на едро е по-евтин от аец-козлодуй :))) ... за да строят капитализъм дето работниците са защитени трябват данъци баце ... :))) ... пиши там за газпром и отчетите му и за петрол , не се излагай като (цензура) на пазара с марули ... :))) ... и помисли кой и защо дотира токът в рассия . защо в нефтените държави дотират вода , ток , здравеопазване ... :))) ... аре да помислим малко на глас/в епистоларна форма де/ ... ?!?
7
 
13
 
7
преди 6 месеца
Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени! СТИГА ГЛУПОСТИ!
23
 
15
 
6
Стоян Петров до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Освен вътрешните обективни фактори за развитието на немската икономика, значение за нейното хиперболизиране имат и евтините суровини и природни ресурси, които Германия получава от икономическата си колония- Русия.
23
 
18
 
5
дядя Вова до: bonboniera29
преди 6 месеца
Ценности бонбониера29, ценности....
Евроатнантически, политкоректни, лустросани, рекламирани,
налагани къде с пропаганда, къде с талибански методи
(отнемане на деца в Скандинавия)...
4
 
32
 
4
преди 6 месеца
Част от процесите посочени тук са поради олевяването на Западна Европа, а не са присъщи само за Германия. Така че негативните процеси са общи за ЕО като цяло.