Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Енергийният преход няма да бъде евтин

Настъпи времето политическите лидери да се ангажират да помогнат на гражданите относно избора, който предстои да се направи и начина на тяхната адаптация към прехода

   1| 2    
2
 
2
 
11
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Преходът НЯМА да се случи до 2050 година! На този технологичен етап е просто невъзможен! А цената му е абсолютно непосилна за Европа, за България да не говорим, ние вече задушаваме икономиката с СО2 емисии и пълним гушите на шайка талибани, които ни вменяват всички земни грехове. Безумията на зелените ще завършат с тежко фиаско и ще бъдат описване в учебниците и христоматии на идващите поколения. Зелената сделка за България е сделка за наивници, губим милиарди, получавам трипръстие! Халал да ни е, явно сме си го заслужили!
3
 
5
 
10
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Прехода, че няма да е евтин - няма да е. Но, ако не се направи и то колкото се може по-бързо, цената ще е много по-висока.
3
 
7
 
9
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Няма цена на човешкия живот и оцеляването на планетата! И преходът трябва да започне веднага.
3
 
4
 
8
zelka007 до: ing5rov
преди 7 месеца
самолет : https://www.zeroavia.com/

камион : https://nikolamotor.com/
7
 
5
 
7
ing5rov до: zelka007
преди 7 месеца
ми за какъв *** се мотаят американците из петролните държави бе ... "хамериканците водородни самолети и камиони" ...

хаха ... оправдаваш си ника на 100%
9
 
4
 
6
преди 7 месеца
мда , няма да е евтин , но няма и да е скъп ... най-голямите мрънкала , поляците , го започнаха без да чакат кинтите от ЕС , строят си вече вятърни паркове и планират да мешат газ с водород ... японците пуснаха мащабна турбина за газова централа на водород и природен газ , смятат че ще могат да конструират изцяло на водорд такава до 2025 , строят си вятърни паркове и електролизери ... дреме им кой какво мисли и коментира по света ... скандинавците си пуснаха водородни рейсове и коли , хамериканците водородни самолети и камиони , немците водородни влакове ... гледам , никой не се интересува какво се пише из форума на инвестора , че това е невъзможно и страшно скъпо ... :))) ... вземе да ги насочим малко , да ги ограмотим , че това дето правят е невъзможно , а ?
6
 
6
 
5
преди 7 месеца
Само ауспуси ти се привиждат, модерно, ляво геейче.
6
 
12
 
4
ing5rov до: Вся власть Советам!
преди 7 месеца
не виждам ти за какво си се затревожил ...до кръста си в американския аспух...
12
 
8
 
3
преди 7 месеца
Въглищата са най-евтини, трябва тях да си ги горим. Особено лигнита. Поне докато някой не се е сетил да натовари цената с разходите за здравето на тези които дишат серни диоксиди. По стар соц обичай здравето и живота на народа не струва нищо.
7
 
11
 
2
преди 7 месеца
В Брюксел съвсем из-перкаха.
Не случайно UK си хващат пътя...