Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Тунберг в Давос: И леви, и десни - всички се провалихте

Спрете всички инвестиции в изкопаеми горива. Нямаме време да чакаме още, призовава шведската еко активистка

   1| 2| 3| 4| 5    
1
 
4
 
42
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тая да налапа револвер и да стреля директно.
3
 
9
 
41
преди 1 година
Няма профилна снимка
Любимката на рептила Сорос да посети Китай, Индия, САЩ.Тези страни нямат и намерение да намалят и 1 % от емисиите.Ама в ЕС има пари за лапане, нали ?
3
 
9
 
40
преди 1 година
Няма профилна снимка
Пеш ли отиде до форума? Сигурно от залесяване е спечелила пари да си плати присъствието на този форум. Всъщност, какво друго може да прави, освен да говори глупости?
4
 
9
 
39
преди 1 година
Няма профилна снимка
Пак ли тази откачалка ......
2
 
2
 
38
khao до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не си ли даваш сметка, че това не е градивно!?--давам си разбира се... но тази линия отдавна сме е минали и май вече няма връщане назад... иначе Написал си поредната лъжа и за това се държа така!
2
 
2
 
37
khao до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не си ли даваш сметка, че това не е градивно!?--давам си разбира се... но тази линия отдавна сме е минали и май вече няма връщане назад... иначе Написал си поредната лъжа и за това се държа така!
2
 
11
 
36
pinoccio до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
Това с мамута в Сибир е вярно и е много озадачаващо. Явно някой много преди Грета се е провалил в реториката и животинката не е имала време да си сдъвче тревата. Сега се надявам Грета да успее и да върне откраднатата вода от язовир Студена, преди да е станало късно и един ден да намерят пернишкото ВиК, заровено в горещите пясъци на Аризона.
7
 
31
 
35
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 1 година
Зелената сделка и Грета като част от нея са лицето на нов, уродливо вид мегабизнес, който за първи път се основава на глобална политическа манипулация на общественото съзнание и разчита на глобален политически силов натиск. Ако успее, следващата стъпка ще е и глобален контрол върху съзнанието - мечтата на всички комунисти, независимо с какъв цвят са се боядисали...
8
 
29
 
34
преди 1 година
И нека да сме ясни докрай - Планетата наистина има страшни проблеми с човешката дейност!!! Един нов континент от пластмаса плува и расте денонощно в Океана, но за това никой не пише! Никой не знае милиардите тонове отпадъци, които гният на открито или позаровени под земята, какво отделят и какво отива в подпочвени води, а целият миши животец на бройлерите се свежда до пазаруване, заради което сички са станали ортаци на дявола, но това са теми табу. Сичката борба с безумието се свежда до ВЕИ, щот там сега е големата парА... нищо, че един ден ше ревнат за смъртоносните последствия от милионите вентилатори, които никой не знае как ще се отразят на климата и милионите хектари с черни плочки, които също никой не си дава труд да помисли как ще се отразят на климата...щото те нито поглъщат, нито отразяват слънчевото лъчене както почвата, скалите и водата и това едва ли ще се размине без последствия... Както и перките още никой не знае как точно ще променят ситуацията при атмосферните движения на въздушни маси, когато станат толкова много, че да няма вече нужда от АЕЦ и ТЕЦ.Да, климатът се променя, но хората - не! Не е промяна да замениш един източник на енергия с друг! Промяна е да спреш да харчиш излишна енергия, да спреш да тъпчеш магазините с ненужни бо клуци, промяна е да почнеш да различаваш нужното от ненужното... но тогава смисълът на живота за повечето бройлери ще се загуби.Климатът се променя, но той се е променял и преди човека и няма нито един учен, който да обясни защо се е променял многократно и преди въглеродната енергетика... Дори се е променял така брутално, че за часове и дни е променял облика на живота. Животински видове са изчезвали или мутирали, човешката раса също е претърпяла много изменения, вкл. и генитични, за да се адаптира с промените на климата и начина на живот и хранене. Преди няколко години от размръзващите се блата в далечния север на Сибир разкопаха мамут, в чийто стомах намериха несмляна зелена маса - замръзнал е докато се е хранел с изобилна свежа листна маса - за часове. И зеленината от тогава я няма там... Обяснение... ?Климатичните промени ще се случат без цначение дали хората ще променят въглеродния си отпечатък - това е абсолютно сигурно и е резултат от някакви все още неясни на човека космически причини - Земята е само атом в огромно море от непозната материя! Но ако вместо за глобално преустройство на начина на живот огромните ресурси се вложат в безумни зелени проекти, то със сигурност много народ ше даде фира като резултат от икономическата катастрофа, доста преди климатът да го направи...
6
 
11
 
33
Императорът до: Petar2015
преди 1 година
Я излезни навън, да ти замръзне... бананата.