Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Тунберг в Давос: И леви, и десни - всички се провалихте

Спрете всички инвестиции в изкопаеми горива. Нямаме време да чакаме още, призовава шведската еко активистка

   1| 2| 3| 4| 5    
3
 
7
 
32
ing5rov до: Petar2015
преди 8 месеца
и ананаси се подават вече ...
3
 
13
 
31
abdul до: Petar2015
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Мхм, променя се, за да може грета да ни спаси. Човекът грета влияе на климата.

Къде ви намират такива прости мухлясали парчета с полирани мозъчета просто незнам.
8
 
14
 
30
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Едно ненормално дете взело да дава съвети!
12
 
11
 
29
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
В Перник има режим заради недостиг на вода. Подпочвените води спадат. В Софийското поле започнаха да растат банани и кивита. А сняг през зимата вече (почти) няма.

Някои хора обаче не искат да забележат, че климата се променя. И ще продължават така, докато водата не стане по-скъпа от бензина.

Жалко е, че политиката взема превес над здравия разум...
4
 
23
 
28
ing5rov до: Mavi Goz
преди 8 месеца
вината е първо на родителите на нещастното дете ...
7
 
9
 
27
Mavi Goz до: ing5rov
преди 8 месеца
Инженер Петров, пак прочети какво съм писал - 17-годишните вярват в дядо Коледа и даже са готови да се бият за него. Проблемът е в мазниците, които си прокарват интересите на техните гърбове. Не фъргайте го вна по детето! Има по кого...
6
 
9
 
26
Mavi Goz до: Императорът
преди 8 месеца
“ работя с деца - 12-13 годишни ученици имат много повече акъл и здрав разум от нея. ”

Хахаха... Чей да станат на 16-17... :lol:
2
 
15
 
25
ing5rov до: Mavi Goz
преди 8 месеца
Мави ... като цяло винаги си кефил с мнениата си ... ама тука грешиш , няма 17 годишно без никого зад гърба си , дето да излезе и да серре на фасона на системата ... ше го приберат за лечение още в Швеция .
5
 
19
 
24
Императорът до: Mavi Goz
преди 8 месеца
Мави - много грешиш за това - то е злобно и най-вече тъ по !!! работя с деца - 12-13 годишни ученици имат много повече акъл и здрав разум от нея.

Зелков - нивото ти се срива катастрофално и падаш до нивото на редови трол. Като нямаш какво да кажеш, все Рассията ти е в устата.

Червенков - дръж си глyпостите за себе си. Сериозните учени подписаха декларация, че човешката дейност има незначително влияние върху климата. ти си като това дeбилче - дето е преминало през една калпавите образователни системи в съвременна Европа и то само до 15 - после и оттам е почнало да бяга, ама говори за Науката, от която си няма и понятие. Ти имаш ли например представа какво е комбинация от обсесивно-компулсивно разстройство и Аспергер? - Това значи, че това е лудо по целата тимберица и страда от натрапчиви мании и психози в степен, която изисква лечението му със силни лекарства в психиатрия !!! Това ли ще ми дава акъл, бе?

"Оранжевият гибон" се е доказвал цял живот като лидер и сега - като президент пак се доказва !!! Изправи на крака Америка, срината от тъ пото живoтно обонго !!!
А за зас.рането на климата -нали небезизвестният Алън Грийнспан твърдеше навремето, че до Десета година всички ще сме умрели от глобалното затопляне? Е? Какво стана и тоя стар *** защо не пое отговорност за думите си? - Хем за това време употребата на изкопаеми горива нарастна... и пак нищо не се случи !!!
2
 
9
 
23
Hahoto до: khao
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Онзи ден най-учтиво те помолих, да спреш - спомняш ли си за огледалното. Написал съм нещо, в него няма нищо обидно към теб и начина ти на живот. Не те накърнява по никакъв начин. На теб написаното от мен ти се струва малоумно - започваш с гадни епитети с обиди. Защо го правиш? Олеква ли ти, кат пишеш така? Не си ли даваш сметка, че това не е градивно!?