Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Кр. Георгиева: Напълно обозримо е България да влезе в еврозоната през 2023 г.

Страната ни не трябва да изостава от зелените политики, посочи управляващият директор на Международния валутен фонд

1
 
1
 
6
крас до: Бидонойл
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ПРИНЦИПНО СИ ПРАВ, НО ИМА ЕДИН ПРОБЛЕМ.
Г-жа Георгиева се опитва да се занимава с проблемите на една държава , която от месец е на ръчното управление от назначеният от ТРЪМП екип сред който изпъква името на една млада и мотивирана да се пребори с БЪЛГАРСКАТА КОРУПЦИЯ жена - ДЖЕСИКА КИМ.

Добре би било Кристалина да не бабува в една държава в която вече НЕ Е ФАКТОР, защото рискува да бъде сполетяна от съдбата на ДОМЕНИК СТРОС КАН !!!

Не съм фен на янките но мисля, че в неин интерес е да стои по надалеч от това което става в България, която е в навечерието на АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА.

За съжаление нито тя , нито Васил Божков /ЧЕРЕПА/ осъзнаха, че сме влезнали в един нов етап на развитието и че с РУСКАТА ПЕРЕСТРОЙТА НЕЩАТА ПРИКЛЮЧИХА.

ДОМУСЧИЕВ БЪРЗО СЕ ОРИЕНТИРА И ЗАСТАНА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ИЗГРАЙЖДАЙКИ В НЯКОЛКО АМЕРИКАНСКИ ЩАТА ФАРМАЦЕФТИЧНИ ЗАВОДИ. Той вече е почетен гражданин на тези щатове!

Божков и компания не се ориентираха и вече берат плодовете на тяхната ПОГРЕШНА ИНВЕСТИЦИОННА ПОЛИТИКА!
5
 
4
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Г-жа Георгиева е международно признат експерт, който заема един от най-отговорните постове в света, напук на разни завистливи пикли, умеещи единствено да лаят срещу по-способните от тях.
3
 
7
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Г-жо ГЕОРГИЕВА,

Защо имам неприятното усещане, че можеш да споделиш съдбата на ДОМЕНИК СТРОС КАН въобразил си, че ТОЙ кара влака на МВФ и СВЕТОВНАТА БАНКА!!

Предполагам вече си забелязала как БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО е преминало на РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ от ЩАТИТЕ.

КОНФИСКАЦИЯТА НА АКТИВИТЕ НА ХАЗАРТНИТЕ НИ БОСОВЕ Е ДЕЛО НА ЕДНО МЛАДО И КРЕХКО ДЕВОЙЧЕ НАЗНАЧЕНО ОТ ТРЪМП ЗА ДА ОПРАВИ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ НА ТАЗИ ЗАВЛАДЯНА ОТ МАФИЯТА СТРАНА.
Джесика Ким е дълбоко мотивирана да измете цялата тази престъпно олигархична пасмина, при създаването на която бабува и твоята милост.

Дейността ти като ЕВРОКОМИСАР в Хаити буди дистатъчни подозрения за правилното управление на едни 800 мил. евро ПОМОЩИ отделени от ЕС за тази бедстваща страна. Филма на Генка Шекерова красноречиво говори какво се е случило с тези помощи, които според президента на тази нещастна държавица , не са видели бял свят.

ОПИТА ТИ Г-ЖО ГЕОРГИЕВА ДА ЗАДЪРЖИШ БЪЛГАРИЯ В ОРБИТАТА НА ЕС МОЖЕ ДА ЗЪВЪРШИ КАТАСТРОФАЛНО ЗА ТВОЯТА КАРИЕРА, ЗАЩОТО НЕ ЕВРОПА И ЕВРОТО , А ХОРАТА НА ТРЪМП СА ПРЕВЗЕЛИ И МИНИСТЕРСТВА И ПРОКУРАТУРА и ТЕ , а не ТИ казват какво ще се случи в това измерение което от рай бе превърнато от едни негодници в пустиня.

Далеч съм от мисълта, че американците са спасителите на България, но когато няма хляб е добре да има зрелища.
Това ще нахрани народа "духовно" наблюдавайки каква е съдбата на нашите олигарси която няма да се различава от тази на руските и в конкретика на ДЕРИПАСКА който е христоматиен пример за това какво предстои да се случи у нас с ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ на Стоян Марков и зет му МИЛЕН ВЕЛЧЕВ който пък представлява руската ВТБ.

Защо никой не обърна внимание на ВТБ която бе единият от акционерите на КТБ ?!! Представляващият Милен Велчев е редно да обясни как стана така, че вместо да плати задълженията си към КТБ, руската банка придоби активите й , сред които е и черещката на тортата - ВИВАКОМ?

ИДВА КРАЯТ НА РУСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА.
В НАЧАЛОТО СМЕ НА АМЕРИКАНСКАТА!
9
 
14
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Сталинке, дори и ти знаеш колко фалшива си. ВЪОБЩЕ не ме интересува какво мислиш ти. Първо, си некомпетентна въпреки заеманите длъжности и второ си неискрена. Сега си подела лозунга от соцвреме "Дайте да дадем" и да вуйдисаш на настроението на Борисов.
9
 
16
 
2
преди 7 месеца
сталинке , я по добре върви да продаваш зарзават някъде ...
8
 
12
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не искам в еврозоната! Там не е хубаво! Левчетата ми харесват повече!