Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Напрежението в Близкия изток донесе силен край на 2019 г. за Lockheed Martin

Компанията повиши прогнозите за продажбите си благодарение на високите доставки на изтребителите F-35

   1| 2    
2
 
3
 
13
Mavi Goz до: zelka007
преди 1 година
Бе щом те кефи да верваш в дедо Коледа, давай... :lol: Току виж и за USAF почнали да правят от новите Ф16-ки ... от тея, с различния силует и даже още по-барнати - поне 7-8 поколения в развитие... Дет се вика - цел завод нов дигнаха ... в щата Незнамкойси хем... специално за ... Борнео, Бурунди и Булгария, що да не си напраат и за тех пешестотин бройки от това чудо на техниката... ;) :lol:Съгласен съм със сичко, само не ме почвай с линкове... :lol:
3
 
2
 
12
zelka007 до: Mavi Goz
преди 1 година
хммм ... поливаме ние , не ни бери грижа . знаеш ли какви тарикатски водоноски е набарала данчето , манечки , пърпорят из паркове и градинки сутрин , поливат ... нема ги онези щастливи беззъби по-тъмничките с гумените ботуши дето да поливат със зиловете ... ами дето пишеш на georgi_shum за бомбенето ... ами първото дето ми идва на ум е втори и пети щурмови отряд на вагнер ... много грозно клипче има из мрежата , като на компщтърна игра , ама с живи хора ... второто дето ми иде на ум е онези клипчета , дето бомбиха топ-моделите им за пво системи от последната линия на отбраната панцир-с1 с термо камери уж , да не ги ловят самонасочващите се ракети ... също много впечатлително ... особено онова дето крилатата ракета лети към него , а той стреля ракета след ракета и тя маневрира и не може да я улучи ... и турците дето гътнаха онзи щурмовак ... или да не го броим него ... тъй , това е официално ... иначе не ги бомбят по принцип . прав си , джиткат си бизнеса . а нетаняху и до тука прескача , що да гостува само в кремля ? гледа си бизнеса ... :)))я кажи са , какво в новите Ф16-ки е от 1970 ... :))) ... даже силуета е различен вече ... всичко е барнато в тях и е поне на 3-4 поколения в развитие ... това е все едно да напишеш че голф 6 е като голф 2 ... :))) ... м/у другото пилотите за първите заминаха на обучение ... мини '23 , млад пенсионер ще си , така поне разправяш , ще пием по едно столично , ще поседнеш на пейка за 9 бона да видиш как е , па ще позяпаме парада и поразфърляните и стройни софиянки ... ти ще разправяш как е било едно време и колко е зле вече , пък ние ще се съгласяваме с теб ... нали трябва да уважаваме по-възрастните ... :)))
3
 
5
 
11
Mavi Goz до: zelka007
преди 1 година
Зельо, бегай да стрижеш калинки и да празнуваш - вие дадохте своята лепта за успешната година на Локхийдедиквоси... И да полееш цветята на площада, дето ше посрещате най-новите Ф-16/клок 1970, дето си платихте и завода за тех в аванс... в щата едикойси... ;) :lol:
3
 
5
 
10
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 1 година
Сигур, щот си правят квот си искат евреите, затова Натаняху е по-често у Кремъл, отколкото при лудата си жена... :lol:
4
 
5
 
9
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 1 година
заради това ли евреите си летят и бомбят из Сирия със 35цата, както си искат :)И колко руски обекта избомбиха в Сирия...? И изобщо, кой и кога за последно посмя да избомби нещо на тази смешна и безпомощна държава Русия, която произвежда оръжие от каменната ера....? :lol:
4
 
6
 
8
georgi_shum до: zelka007
преди 1 година
И 35цата пробваха :) 16ката си е като у тях си в Сирия :)
5
 
9
 
7
zelka007 до: georgi_shum
преди 1 година
те със старата Ф16-ка ги бомбиха ... :)))
6
 
9
 
6
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 година
су-то като е евтин и невидим що не го взимат :)))и колко мислиш че струват 15-20 минути полет с рассиянските резачки ... ако мислиш , че се различават като пари , да ти кажа не леж ич на тая кълка ... :)))и това е само ф35 все пак , виж ф22 е абсоллютното въздушно превъзходство ... там само рассиянските генералисимуси могат да цъкат и да попийват стаканчици водчица ...значи , абсолютно невидим самальот няма ... всеки опитен оператор на нискочестотен радар може да го хване ... въпросът е кога го хваща ... когато вече е на растояние на което е пуснал противорадарна ракета и е избягал ... :))) ... това първо ... и второ високочестотен радар за водене на цел нема как да го държи постоянно на фокус ... стелт е технология от няколко неща , не е само отражателна способност ... начин на заход , маньоври , отражателна способност , топлинна следа , активни примамки ... един куп гяволъци е ...ти верно ли за високотехнологичната рассиянска армия ... :)))
6
 
11
 
5
georgi_shum до: дядя Вова
преди 1 година
Деби, заради това ли евреите си летят и бомбят из Сирия със 35цата, както си искат :)Много ни забавляваш шампионе :)
9
 
2
 
4
дядя Вова до: дядя Вова
преди 1 година
....НАТОвска....