Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Денят на независимостта за Великобритания

Brexit е възможност за трансформиране както на Обединеното кралство, така и на Европа

   1| 2| 3    
2
 
6
 
10
korn до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ти кво си мислиш, че Великобритания излиза от ЕС, защото така решили фермера Джон и продавачката в магазина Линда? Говорим за държава която все още се управлява от Кралица. Демокрацията не значи Роки от Бобов Дол да взима решения за съдбата на народа,демокрация и референдуми значи всеки да има право свободно да изразява мнение по всеки въпрос.
11
 
9
 
9
Mavi Goz до: khao
преди 6 месеца
Бе иддиоти или не - отърваха се от принудително съжителството с такива де били като тебе, дето целево ви развъждат и отглеждат в ЕС.
Шумкари, дървари... Боже, събери си вересиите, Боже... :lol:
5
 
13
 
8
khao до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
не е като да не си прав в тоя случай ... даже твоя човек го потвърди че 80% са абсолютни идддиоти и гласуват квото им кажеш. в повечето случай материала наистина незнае кое е добро за него и кое е зле ... за това и бива стриган редовно!
Те и твоите шумкари като дойдоха на власт, никой не пита народа иска ли, не иска ли... като разстрелваха на парче, пак не питаха ... та точно ти да се оплакваш, е леееко лицемерно!
4
 
10
 
7
khao до: zelka007
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
да, с бахура бяха на една опорка ... щели да ни забранят да ядем карантия, щото не било полезно ...или нещо подобно!
7
 
6
 
6
zelka007 до: khao
преди 6 месеца
хаха ... за шкембето верно имаше и там некаква опорка ... :)))
16
 
17
 
5
преди 6 месеца
Великобритания излезе от ЕС по волята на британците след допитване до тях.
Това, че само Великобритания за сега е излязла от ЕС се дължи на факта, че до момента само там са питали “материала” какво мисли за ЕС. В останалите има кой да мисли вместо “материала” и битува схващането, че той - материалът - не бива да бъде питан, защото не знае какво е добро за него. Тука в тоя сайт е пълно с такъв материал, който иска некой да го оправя и да мисли вместо него срещу спокойствието на гарантираната чорба и правото свободно да вряка в нета, демек - да експлоатира тая свобода. ЕС е рай за хората, които не искат да си блъскат главата с правенето на кинти - ЕС има ЕЦБ, която се грижи за това. ЕС е фермата на бъдещето и има всичко необходимо за свободно отглеждане на бройлери... :lol:
7
 
12
 
4
khao до: zelka007
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
плюс неуспишния им опит са посегнат на домашната и бахура!!! ще ми пипат шкембето, я чиба !!!
8
 
11
 
3
zelka007 до: Hahoto
преди 6 месеца
добре си го написал ... :))) ... само забрави истанбулската конвенция и за цвят може да добавяш "клета майка България" , щото не са съгласни и с тричането на кучета брюкселските зелки ... :))) ...
21
 
14
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ЕС беше основан като Европейската общност за въглища и стомана, днес ни въглища ни стомана. Жалки брюкселски зелки, с извратено законодателство, мечтаещо за прави краставици, щастливо живуркат на гърба на всички. ЕС се крепи само на свободното движение на стоки, капитал и хора. В интеграционен план освен тази троица всичко останало не е мръднало и на йота от 1951 година!
15
 
21
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Британия потъна...