Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Екоминистърът: Вносът на боклук не може да спре, но може да се контролира

Страната ни не може да откаже да приема боклук от Европа, обясни Емил Димитров

   1| 2    
0
 
2
 
19
888
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ставаме свидетели на забележитено израстване:
- ревизоро
- язовиро
- клошаро
0
 
6
 
18
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Какво толкова. Главния прокур го каза:
- Назначаването на любовницата на не "наши хора" е национално предателсво.
А внасянето за буклук е "законна" далавера(може и незаконна да е ,ама няма знаяение-нали е далавера)
0
 
4
 
17
888
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Щом не може да се спре вноса на бо клук тогава да се депонира всичкия внесен в Банкя,
0
 
1
 
16
Mit1 до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Да, това е отвратителното в цялата работа. Няма некаква отчетност, по видове, по държави, приходи разходи, внос, износ. Само едни приказки, на едни хора, дето много добре се знае, че почти никой не им вярва. Ако всичко е онлайн и може да се следи, тогава даже и да не съм любител на еди коя си партия, щом има закон и регламент ще съм ОК да се спазва!
Ако пък не ми харесва закона, ще гласувам за партии, които искат да го променят.
0
 
9
 
15
zelka007 до: Веск
преди 3 месеца
то щатната таблица на държавата не можеш да намериш и доплащанията на държавните чиновници и служби за храна и представителни ... ти за нерегулиран бизнес :))) ... за ремонта на един тротоар не можеш да намериш информация и кое колко е струвало и каква е гаранцията ... виж , ЕГН-тата и данъците на всички можеш да видиш , ама такива неща ... :))) ...
0
 
5
 
14
Веск до: studioaa
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Чувал съм, може да е слух, че в Гълъбово от боклука изпадали я краче, я ръчичка. Може да е слух. Биологичен отпадък. Спирай после чуми и вируси китайски по летища и граници. Повтарям може да е слух. Не съм виждал с очите си. Всичко е на тъмно. Кинти се ловят в мътни води. Или не бяха кинти, все тая, лови се нещо. Кой кинти, кой рак. Фащаме дет се вика. Кой кавото.
0
 
6
 
13
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Предлагам нещо. Направете електронна отчетност на този бизнес. Всеки гражданин да може във всеки момент да провери какъв *** днес е влязъл в страната, от къде, какво съдържание има, кой го е внесъл, с каква цел. Да може да се проследяват пратките - изчаква на еди коя си площадка, пътува към еди кой си завод с еди какъв транспорт, изгаря се. Па сложете данни за вредни емисии в местото за изгаряне, на съхранение. Па кажете кой на кого какво плаща за този ***, какво печели държавата и т.н. Дайте пълна информация. Поднесена подходящо, свободно и обработена, а не стъкмясана. Това прави пари хора. Разберете. Закон е. Колкото повече информация, толкова по-висок БВП. Това е един нов, съвременен закон в обществата и икономиките. Информацията води до ръст на БВП и създаване на работни места. Няма да го коментирам, само казвам, че е закон. Хахахахаха. Нали!? То една здравна карта няма електронна, а аз искам нам си кво. Няма пък. Тук е България и не може.
0
 
11
 
12
0pk до: studioaa
преди 3 месеца
Не знам за тецовете, но тука в Циментовия завод немците също горят бъклук и си мерят въздуха, казват че всичко е в норма. Пък те немците няма да лъжат :]
2
 
10
 
11
0pk до: khao
преди 3 месеца
Точно така! Трябва и малко руски да вкарат! През морето, ще е по-евтин от италянския, за разлика от газа :D
4
 
2
 
10
Бидонойл до: studioaa
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Eкoтaлибaн!