Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Президентът Радев: Официално снемам доверие от правителството

Налице е организирано настъпление срещу гражданските свободи, заяви държавният глава в обръщение към нацията

   1| 2| 3| 4| 5    
4
 
23
 
37
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Радев: "Официално снемам доверие от правителството!"
Борисов: "Официално ни е през оная работа!"
7
 
14
 
36
khao до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
фат.мака
3
 
13
 
35
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
голям праззз, *** свалил доверието от милиционера....
24
 
26
 
34
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Русофилските еничери на финален щурм срещу България и българите. Искат да ни вкарат пак под руско робство, но този път няма да успеят.
37
 
18
 
33
penman до: terziеv
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Плевнелиев е много по-интелигентен и почтен човек от Радев!
23
 
28
 
32
penman до: Nikodim
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ха, ха! Радев - достоен! Добре, че няма власт, иначе да ни е извадил от НАТО и ЕС и да сме станали руска "автономна" република.
16
 
18
 
31
Frosty до: Спящият бик
преди 5 месеца
Грешиш. И то много. Президентът не е слуга, а руски шпиoнин, финансиран от Кремъл по нареждане на Путин и целта му е да прокарва руските интереси в България, да дестабилизира правителството, да бъде свален Бойко Борисов от власт и България да бъде превърната в 16-та республика на СССР.

А на неудачника Мухобойко с kpaдливата му коpyмпирана партия герп, шефовете от Западна Европа така или иначе ще му покажат червен картон за еврозоната през април.
7
 
13
 
30
многодобре до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
...и гледай към краката си преди да скочиш във водата за снимките, щото току виж се окажат обути в бетонни ботуши!
11
 
22
 
29
преди 5 месеца
Не бойте се деца! Този филм по-старите от нас вече са гледали. На 30 август 1992 г. на ливадите пред резиденция Бояна президентът-председател Желю Желев изнесе пресконференция с която оплю и обвини правителството на Филип Димитров във всички земни и извънземни грехове. В резултат правителството подаде оставка, втората по големина парламентарна група - на БСП отказа да състави правителство и мандатът отиде в ДПС. Те, с гласовете на БСП съставиха правителството на Любен Беров. Започна се една, майка плаче, дете реве. Мутри, недоимък, беднотия, източване и рязане на предприятията, инфлация от 50% годишно, показни убийства всеки божи ден. Любен Беров подготви почвата за новото правителство на БСП - Жан Виденов и както всички си мислехме че няма как да станат по-зле, просто удариха дъното.

Тогава на Желю му викахме Жабата заради несъразмерно голямата уста. По-точен прякор щеше да е Къртицата, защото се прояви точно като такъв. Иначе ставаше и Мултака - даже Мултигруп и лично Илия Павлов му връчиха наградата "Мултак на годината" през 1995 г.

Е, тогава ние неосведомените изобщо не знаехме за какво става въпрос и какви са тез желювски маневри, но сега с другаря Радев нещата са от ясни по-ясни. Човекът си изпълнява мисията и заработва рублички.
18
 
13
 
28
Sokratus до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Въпреки всичко, Радев е смелчага! И може да се противопостави на всеки който се опитва да го настъпи и унижи (Курнелия)! Освен в някой лакейщини спрямо лилиПутин, като цяло си има собствено мнение! В случая той е на наша страна, така че да го подкрепим или поне да не го овикваме!
;)