Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Балон ли е Tesla?

Реално това е Биткойн на колела, твърдят анализатори

   1| 2| 3| 4    
9
 
9
 
25
преди 1 година
до 21 Император Ти малограмотен ли си Борсите винаги се движат нагоре и надолу Колко беше цената на акция на Тесла преди 3 или 2 и 1 година и колко е сега О Боже
5
 
13
 
24
zelka007 до: Императорът
преди 1 година
тцък ... :))) ...бай тошо му казваше нАука , както ти писах , не използват светлина за нощната генерация ... :))) ... понеже иде реч за нАука , французи са докарали с подобрение на производственият процес , ефективност от 24,6% на стандартна фотоклетка . а пък някакви японци , обявили за ефективност от 38% , вярно само лабораторно засега . знаеш ли какво означава ефективност 24% в стандартното производство на слънчеви клетки от 2023г ?
10
 
10
 
23
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 година
дядя вова , явно с реакторите на джерлд форд нема да се справиш ... ама днес зачетох , хамеринаците изпитват нова пво система за сваляне на хиперзвукови ракети . руссияните още не са ги изкарали от мултфилмите в цеха за струговане , тези изпитват вече установки за ликвидиране на хиперзвукови оръжия . натисни решетников там , да побързат чебурашките от минобороны россии , че окъсняват със сроковете ...
12
 
11
 
22
Императорът до: Императорът
преди 1 година
Оня ден ли чух от втора ръка разказ за един бакшиш, дето си изтеглил всичките спестявания от бамката и си купил теслички. Дали сега той не реве като бито магаре как "тия борси са баси измамата", без да осъзнава, че сам той е ***, щом си е набил всичките пари - той, дето един финансов отчет не е видял в живота си? Ама и борсовите спекулатчета ного ги обичат такива прасенца, дето сами се пъхат под ножът и молят да бъдат заклани !!!
12
 
19
 
21
Императорът до: lyusien
преди 1 година
Люсиенчо - при Теслата всичко е едно голямо "ЩЕ", което обикновено никога не идва. По същият начин теслата ЩЕ започне да печели пари... и така от 10 години. Дори и по 2 милиона бройки да правят, мен като инвеститор това не ме интересува изобщо. Ако бъдещето е на електрическите автомобили, то ще е на всички производители - а големите компании с огромните си ресурси, ще смажат тая напушена гнида. Явно не разбираш, че щом мошшеникът мъск 12 години не можа да спечели нито цент, бидейки практически монополист без конкуренция и ползвайки всевъзможни привилегии и субсидии - той няма как да го направи и в конкурентна среда БЕЗ субсидии, защото е наивно да се мисли, че държавите до безкрайност ще освобождават от данъци всеки, който си купува кола - или ще субсидират чужди производители, а не свои. Големите корпорации се бавят с масовото производство, защото виждат, че от електромобили е трудно да се печели. АЗ инвестирам в компании, които печелят - а не в такива, дето шефчето им го бива само в големите приказки, в лъжите и в пафкането на бурен.
10
 
6
 
20
Императорът до: zelka007
преди 1 година
"...фотоволтачини панели дето генерират ток и през нощта ... хаха яко , а ? вярно не от светлина , но идеята и реализацията е резачка , нали ? "Ако правят ток от иди0тство, идеята наистина е "резачка" както ти се изразяваш. Само троловете в тоя сайт могат да захранят напълно с енергия град с размерите на Бургас (например).
2
 
9
 
19
zelka007 до: Mirilai-lai
преди 1 година
що па само тесла , що не се бръмчи за bmv-та дето се палят ... :))) ... я си гугълни fire on diesel BMW ...
2
 
25
 
18
преди 1 година
Няма профилна снимка
Техническият анализ е опит за "научно" обяснение на магия. Преподавам на около стотина 19-20 годишни младежи. Една от задачите е борсова симулация. Едно 80% инвестират в Тесла. И ако си мислите, че зад океана, в Лондон или в Шанхай не е същото, бая сте сбъркали. Хората купуват защото вярват.
9
 
10
 
17
Mirilai-lai до: дядя Вова
преди 1 година
така е, ей в Норвегия, една теслА цял паркинг на летище подпали.....
11
 
10
 
16
дядя Вова до: Mirilai-lai
преди 1 година
Мда, еле ако са пълни с еко-горивото водород!Направо си е експлозия, а не горене...