Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

ГЕРБ се отказа от идеята съседите да одобряват имот в AirBnB

Депутати от управляващата партия оттеглиха предложението си при окончателното обсъждане на промените в Закона за туризма

0
 
0
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Да, така е, те първо генерират някъва тотална глупост и после героически я преодоляват, смешници! Още една глупост е наред да бъде развенчан мит, това който потреблява повече от 30 кВата на ден да бъде принууден да купува електроенергия на борсата. Да анализираме 30 Квата по да речем 25 ст. за Кват прави 7,50 на ден по 30 дена прави нещо си там около 250 лева месечно. Ако потребяваш повече занчи си кулак и те пращат на борсата да се бориш с големите, как се купува на борсата електроенергия за малък потребител, естественно тя ще е с много висока цена. Поредната глупост, която няма как да стане. Какво изобщо работят тези хора, сътворяват идиотизми, да си стоят в къщи и да не се показват, така ще е най-добре за всички.
0
 
2
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Както се практикува при ГЕРБ, почти от всяко свое решение се отказват впоследствие. Било защото е измислено от калинки, било защото ги е страх да поемат отговорност и предпочитат да флиртуват с населението и му угаждат, за да гласува за тяух. Не трябва да се безпокоят толкова - ромите не четат вестнизци. Затова досега 10 години няма нито една истинска реформа.