Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Захарта в световен мащаб намалява, а купувачите искат още

Индонезия има за цел да внесе около 1,4 милиона тона сурова захар през 2020 г. и началото на 2021 г.

2
 
0
 
4
zelka007 до: Hahoto
преди 1 година
втората част изпусна ... електрически , което е равно на 0% емисии въглероден диоксид и азотни оксиди ... аз таман приключих първата и сега съм взел втората , до третата някъде другата зима ... :))) ... много четеш ... AI е инструмент , сложничък за приложение , но все пак инструмент . ако можеш да се възползваш от него - дърпаш напред , ако не можеш ... не можем да ги мислим всички ... :)))
1
 
1
 
3
Hahoto до: zelka007
преди 1 година
Зелев, за еН-типът ти къзвам, че никой не е против прогреса! Кажи ми този автономен кораб, какво общо има с глобалното затопляне? С внедряването на AI нещата ще се задалбочат. Последната книга по темата, която прочетох е на Ювал Харари и ти я препоръчвам горещо, казва се "21 урока за 21 век".
1
 
1
 
2
zelka007 до: Hahoto
преди 1 година
ей , от това "глобално затопляне" ще ти излезнат афти на устата или ще хванеш тендовагинит от писането му ... :))) ... много точно е описано в материалът , постоянното увеличение на търсенето и засушаване при един от основните доставчици , съответно намаляване на реколтата ... и от там дефицит на пазарът ...а пък набират инерция разни екоталибански практики за облагане на газирани напитки и сладки с данък ... та е добре да се свиква с по-малко захар ... :))) ... дай по същество да караме ... Yara Birkeland , автономен(изцяло без екипаж) електрически(без никакъв друг двигател) контейнеровоз ... таз година го пускат на вода норвежците ... сигурно не знаят завалийте , че тука из форума друго се пише и коментира ... :))) ... ще трябва да и осветлим малко по въпроса ...
4
 
12
 
1
преди 1 година
От глобалното затопляне е! И оцетът намаля и той! Имбецили!