Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

И двата най-големи купувача на „Газпром“ вече са от Западна Европа

Германия остава водещият потребител на руски газ, въпреки че доставките за страната намаляват с почти 9%

   1| 2| 3| 4    
6
 
16
 
13
Mavi Goz до: vzhekoff
преди 7 месеца
Не го съди толкова строго - момчето си е с проблеми. Само си представи човек, чийто живот се свежда до това да нюха денонощно в некъв сайт руските теми, за да ги оножда... Сигурно има инсталиран некъв бот да му пищи аларма като излезе статия в Инвестора за Русия и Гъзпром... ? Да си пуска “Ода на радостта”, когато прочете за проблеми в бизнеса на неква огромна газова компания...?!! Представи си какво прави, като прочете за некви положителни новини откъм ежедневието на Гъзпром - кво ли си пуска...??? :lol: Сигурно “Погребалният марш”... А ако след година-две надумкат сичките тръби с газ и тръгне бизнеса, тоя ше земе верно да се люшне на джанката отпред... ;) :lol:
5
 
17
 
12
vzhekoff до: Mavi Goz
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Той алкохоликът твърдеше, че нямало да има турски поток изобщо. Сега като пуснаха двете тръби - мълчи като бит п e д е p a c.
Пуснали са му други опорки - как тръбите били натоварени на 50% - хубаво, ама на колко % са натоварени повечето европейски терминали за ЛПГ ? Под 33%. Що тъй - щото в една икономика натовареност от 80% се възприема за много добра. Но те в РабФак-а тези неща не ги учат - важно е шльокавица да се лее.
6
 
14
 
11
michaelis23 до: Mavi Goz
преди 7 месеца
нема страшно, за такива кат Сиfon-а и Стоеня, Помпей каза че ше сложи една голема бимберица на масата да им напрай най-накрая терминал че да им докара газ на тънко директно до дома, нов внос от САЩово .... ми нема само се тормозат от тоя Гъзпром да купуват разни скъпи горива на х600$ парчето .... та през кат забръска следващия глобален снег на -10° да не палят гуми у печките ....
7
 
15
 
10
Mavi Goz до: fon
преди 7 месеца
“ Времето когато Р.Овч. и Газпром ни пробутваха газ на $600 долара свърши. Скоро и за нас ще стане $120 като в ЕС, а това е 5 пъти разлика!”

Ти се кръсти нефтът да не стане пак $120-140/бъчва, че тогава ше видиш газ за $120 на путкинден... ;) :lol:
5
 
16
 
9
Mavi Goz до: vzhekoff
преди 7 месеца
Хахаха... Стоенча е като тези, дето играят тото цел живот с едни числа - понекога уцелват тройки, може и некоя четворка и чекат джакпота - мое да доди, мое и да не доди... ;) :lol:
Щот той същите бози ги пише от години, нищо, че до лани Гъзпром цепеше мрака с рекорден износ за Европа - ние тука пак требваше пак да му търпиме глупостите, щот тука секи може да се изоноде, та да му олекне от неговите си дертове... ;) :lol:
6
 
12
 
8
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Някои пият от радост, други от мъка, а Стоенча - от сутринта :)
11
 
9
 
7
Стоян Петров до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Пак си се присламчил от женската страна. Осъзнай се!!!
12
 
9
 
6
Стоян Петров до: vzhekoff
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Моето ниво е следното:
Турски поток - капацитет 15 млрд куб метра
Син поток - капацитет 15 млрд куб метра
Трансбалкански поток 17 млрд куб метра
общо капацитет към Турция 47млрд куб метра
доставки за 2019 - 15 млрд куб метра.
Извод : големите руски енергийни проекти - големи руски празни приказки!
Смешко, ако имаш факти по темата покажи ги. Твърденията си ги постави там откъдето си ги взел(където слънце не огрява).
11
 
18
 
5
преди 7 месеца
Американския енергиен министър първо да се замисли, че Русия има технологията да заличи държавата му от географските карти... И пак да си помисли дали не може да положи едни тръби.
16
 
10
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Виждаш ли как Газпром пропада в Марианската падина? Чуваш ли жалките вопли на руският слугинаж в България? Виждаш ли конвулсиите на жалките родоотстъпници, заклели се във вярност на Кремъл. Долавяш ли стоновете примитивите, издигнали Малкия Мук във велик идол? Разбираш ли крясъците на неандерталците, плашещи с радиоактивна пепел?..... А сега си пусни "Ода на радостта" и ги остави да се давят в собствената си жлъч!