Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

КФН отлага увеличението на капитала на ПИБ

От ПИБ посочват, че банката ще продължи да изпълнява своя план за увеличаване на капитала

0
 
0
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ЦЕКИ иИВАЙЛО с тяхната банка поставиха в шах държавата.

КАК ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА, КОГАТО ТЕ НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ В СРОК ДО 26 АПРИЛ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕЦБ?!

Разбира се, че това към настоящият момент няма как да стане и както казва Влади Горанов ще се наложи да чакаме още "НЯКОЛКО СЕДМИЦИ" за да се оправи банката.

Половин година не стигна на ЦЕКО и ИВАЙЛО да си оправят банката , че сега за няколко седмици ли ще свършат тази работа?!

Не е ли по разумно ББР да изкупи дяловото участие от тези двама хубавци и да има реална ДЪРЖАВАНА БАНКА с развита мрежа за банкиране.

ТАКА ВМЕСТО ДА ВЪЗЛАГА НА ДРУГИ ЧАСТНИ БАНКИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ПОЛИТИКАТА Й , ББР ОТ НАСЪРЧИТЕЛНА БИ СЕ ПРЕВЪРНАЛА В ИСТИНСКА ДЪРЖАВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, рабтища без посредници и с отговоности за разпределяне на държавните пари!!!

ВРЕМЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПРИТЕЖАВА СОБСТВЕНА БАНКА, КАКТО И ТОВА ДА ПРЕХВЪРЛИ ББР ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМЕКАТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ.
Така нещата биха дошли наред и ББР няма сда е ДИСТРИБУТОР на ЧАСТНИ БАНКИ , при разпределение на ДЪРЖАВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ финансови средства
5
 
7
 
2
marto76 до: Един Българин
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Коментарът ти просто издава традиционната за географските ни ширини комплексарщина и българска злоба... Или както сме казали: "Не е важно аз да съм добре, но е важно Вуте да е зле..." Толкова ли сме злобни по принцип или живота ни превърна в такива подобия на човешки същества?
4
 
4
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не си научиха урока от трети опит за фалит и то доста вероятен ако не беше държавата . . . Сега с какви пари ще подменя Княжевскит лифт (не че има желаниуе да го прави наистина:) )?