Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Джонсън напуска преговорите с ЕС през юни, ако не получи, каквото иска

През юни ще бъде направена оценка на напредъка и ако не се върви към сделка като тази с Канада, Великобритания ще прекрати диалога

   1| 2    
5
 
5
 
17
dikens15 до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
++++++1 Всъщност англичаните най-добре разбират, че ако нямаш контрол върху собствената си държава и нейните политики ти нямаш и държава. Да не говорим, че по този начин работиш за интересите на някой друг. Това важи за правосъдие, закони, финанси и т.н. Това, че ние плюем от една страна е разбираемо( във връзка с парите, които няма да се получат от Великобритания в бюджета на ЕС), но от друга страна, това показва колко огромна е разликата в мисленето и поведението на една макар и бивша империя и нашата държава.
4
 
2
 
16
abdul до: gmgoiko
преди 1 година
Няма профилна снимка
Естествено! То има ли разумен човек, който да не е евроскептик?Чуствам се ограничен от ЕС и ЕК, но съм фен на валутния борд. Не съм фен на ЕЗ.
9
 
4
 
15
Стоян Петров до: gmgoiko
преди 1 година
Няма профилна снимка
На времето имаше една капия от Несебър, който разполагаше с пари. Почивал на Майорка, напука се като мотика, сложил една пачка с купюри от по 100 марки в джоба и тръгнал из хотела. Раздал бакшиш на всеки срещнат служител. Три години след това се е носила славата на българите, като най-щедрите туристи. С две думи правиш заключения от изключения.
8
 
7
 
14
преди 1 година
Няма профилна снимка
Без да претендирам за абсолютна точност(по памет), но 2012-13 година рублата беше 32-33 за долар. След мегаломанските имперски напъни на Малкият Мук, тя отиде над 60. Така си и стои но обезценена на 100% По този начин направи зарплатките на мужицците 500 евро, а бяха над 1000. Но малкия Мук е хитър и лукав, той знае - беден народ месно се управлява.
2
 
15
 
13
gmgoiko до: abdul
преди 1 година
Няма профилна снимка
Разбира се, "ако издържи", и ти ли си от Евро скептиците? Или се чувстваш ограничен от ЕС, ЕК, Валутния борд? Може би не си разбрал ползата особено за държавица като нашата?
0
 
6
 
12
gmgoiko до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
Петров, чети по-долу, за тези които не им работи линка, пиша тук:Deutsche Bank; Barclays Bank; Diageo; Goldman Sachs; Lloyds of London; Microsoft; Honda и т.нhttps://***.verdict.co.uk/which-companies-could-leave-the-uk-because-of-brexit/
4
 
0
 
11
abdul до: mrynmryn
преди 1 година
Няма профилна снимка
"аванта", че видиш ли, вече са сами?да.
0
 
10
 
10
khao до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
почти същата цена спрямо другите валути----тя и рублата към днешна дата е на почти същата цена :):) от 2014 ... това как ще го коментираш ? :)
2
 
15
 
9
mrynmryn до: abdul
преди 1 година
Няма профилна снимка
Абе като ще си измисляме цифри, пиши го 100. Ясно е, че никой не иска да им влачат от парите, които ще получат, но и никой не иска да внася повече, отколкото е внасял до сега. Сигурен съм, че ще го измислят, дори ако трябва да има 1-2 "преходни" години. Според мен има доста места за рязане на разходи. На мен фаворита ми е заплатите на евродепутатите и разходите по тях. 3-тата най-голяма членка напусна, съответно ще имат по-малко работа, редно е да си намалят заплатите и разходите. От там може поне 5% от тия 12млрд да се върнат, което е все някакво начало.А че Борко щял да напусне преговорите - прав му път. Според теб за кой ще е по-зле за 27 държави, с почти директен достъп до Африка и Азия или за един остров? Мислиш ли, че по-големите пазари, като САЩ и Китай, ще им отпуснат ей така "аванта", че видиш ли, вече са сами?
3
 
18
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
след такъв ултиматум е редно разговорите да бъдат прекратени веднага! и да се подновят като дойде някой нормален ...щото тоя само си прави политически ПР на наш гръб ! плюс че бюрократите се свличат още в очите на европейците!