Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Австрия се противопоставя на американските санкции срещу „Северен поток 2“

Проектът ще бъде завършен въпреки намесата на Вашингтон, смята австрийският посланик в Москва Йоханес Айгнер

0
 
5
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нормално. Търсят икономически добро решение на икономически проблем.
4
 
30
 
4
Mavi Goz до: zelka007
преди 1 година
Хаха... За тебе и другото ко муне по-отдолу, дето му се радваш, еврофондовете са хуу нящо, нъл тъй? От тех живееме тука, из кьошетата на Съюза, еле па вие... А от какво се пълнят тези фондове, не е ваша грижа...? Сигур и абер си немате, какъв е приносът за пълненето на тия важни като слънцето и въздуха за секо българско мишуе фондове, на компании като OMV, Engie, Shell, BASF/Wintershel и E.On... ? Тези компании са инвестирали в Северен поток 2 доста кинти и очакват от там да се върнат инвестициите с печалба, от която да плащат данъци, с които правителствата и ЕК да си отхранват такива дебиляци като вас... ;)
31
 
5
 
3
zelka007 до: cymru
преди 1 година
хаха ... баш си е така ... нали вовата там танцува по сватбите на министрите им ... :))) ... едни поклони , едни чупки , нормално е и външната им политика да е в синхрон ...
3
 
44
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
...нещо разумно и очаквано от страна на Австрия! ....а от вчера се върти и новината , че Тръмп погва пресата на дълбоката държава и ще им търси отговорност в съда за тиражирането на лъжливи новини, свързани с евентуална руска намеса в миналите президентски избори.
55
 
7
 
1
преди 1 година
Австрия - руска пералня навсегда