Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Новият законопроект на ЕК за климата ще се разглежда под лупа от страните членки

Изпълнителната власт на ЕС още чака всички непредадени проекти за национални планове „Енергетика и климат“, посочи зам.-председателят на ЕК Франс Тимерманс

0
 
0
 
1
преди 1 година
Наистина ли тя *** тимерманс вярва, че ще принуди света да му ходи по безумния акъл?
Самият факт, че ПЪРВО искат да подпишат договорка за едно безумно намаляване емисиите и чак ПОСЛЕ да преценяват дали ВЕИ ще могат да заместят недостигът на енергия, доказва безумието на екотерористите, които са готови да унищожат Европа - първо енергийно, после икономически, накрая като резултат - и социално - само и само да наложат фанатическите си идеи.

Чисто теоретично питане: ако нещата се развият по сценарият, който аз описвам - и Европа бъде докарана до икономическа разруха - тоя крeтен и нему подобните - ще понесат ли някаква отговорност? - Отговорът е ясен - ще понесат точно толкова, колкото понесе отговорност яловата меркел, за това, че напълни Германия (и не само) с изнасилвачи и терористи мигри !!! Реално това е най-големият проблем на съвременният свят, с Европа начело - че политиците могат да вършат безумия и дори престъпления - и да остават абсолютно безнаказани.