Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Путин и Ердоган успяха да се договорят за Сирия

Русия и Турция ще създадат коридор за сигурност по стратегическата магистрала М-4, който да бъде контролиран от патрули и на двете страни

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7    
0
 
0
 
68
Valentin13 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
доста ниско ти е нивото, младежо. не знам защо се захващам с тебе. едно време в училище учихме за Г лупавия Кханс, да не би да е било за тебе?
0
 
0
 
67
khao до: Valentin13
преди 1 година
Няма профилна снимка
или да ти го кажа на по разбираем език... може да ми кажеш че имаш 50 дипломи и че знеш 10 езика, но хич не личи. нямаш знания за 5 клас...
0
 
0
 
66
khao до: Valentin13
преди 1 година
Няма профилна снимка
супер си фатмакк, аз 40тата е посетих доста отдавна, но и да се хвалиш... не разбираш ли че си личи тъъъпотията ти от далеч
0
 
0
 
65
khao до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
прочете ли урок 2 от физичния спор ?правия си бях аз от самото начало, и за физиката и за предателите
0
 
2
 
64
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не знам от къде си взел цифрите, но аз знам други. Общо взето почти равни цифри в двете посоки - убити от двете страни са хора, които са били с различни убеждения, но са мислили за доброто на страната си. Да си играеш с загубените животи (в едната или другата посока) с цел омаловажаване, при положение, че говорим са интелигентни хора е признак на ... не искам да те обиждам, просто се замисли.
3
 
0
 
63
Valentin13 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
разбира се, скоро ще посетя 40 та си страна, може и още една диплома да изкарам, уча 7 ми език и внучета си имам. ти?
5
 
7
 
62
Mavi Goz до: khao
преди 1 година
В общи линии, констатациите ми след нашия спор по физика за нивото на твоето образование се потвърдиха - пъленшит... ;)
3
 
11
 
61
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 1 година
Пропуснах: Осъдените от Народния съд офицери със смъртни присъди са 24, с доживотен затвор - 26 и още 30-тина на различни срокове затвор. В Българската армия към 1944 г. са служили над 2000 офицери. Повечето от тях след войната остават на служба и са гръбнака на БНА до 60-те години.
4
 
10
 
60
Mavi Goz до: khao
преди 1 година
Ае и това ново 20, нали дядо ти познаваше оня коняра-превратаджията, не се сещам да си казвал че той самия е военнен, но може и да си пропуснал ! Що не са го екзекутирали, както се случи с повечето царски офицери (без предателите като конярчето) ?Да не би щото си наследствен комунист, а не военнен! :)Дядо ми е бил активен звенар - попрочети за военния кръг Звено. Както доста български царски офицери - убеден русофил. Не са го разстреляли, защото не е палил яташки села и не е рязал партизански глави, а е командвал полка си при Драва, за да плаща греховете на колегите си - фенове на Хитлер.Не е членувал в партии, вкл. и в БКП и затова излезе в запаса като полковник от артилерията, а не генерал. Баща ми беше комунист, също полковник, излезе в запаса като генерал-майор. Аз не съм бил член на БКП. По майчина линия дядо ми също е офицер от царската армия - пехотен майор, също воювал с германците при Прищина, осакатен от снаряд там в единия крак и излязъл в запаса през 1946 с чин майор. Не е членувал в политически партии. Занимаваше се с кооперативно земеделие в ТКЗС на село, където доста земя на баща му беше кооперирана.Други въпроси около семейството ми? Ако нямаш, чакаме да чуем присъдата ... ;) :)
2
 
5
 
59
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
ама влез им в положението и не хейти ... загубиха цяла държава и 9 мил. роби!И аз не бих стоял тук ако така ми се наредят нещата ... Така и дядо навремето като загуби (му е взеха същите) цялата земя ... децата му избягаха в грда, но той си остана на село ! ... а говореше колко е зле в града и как царя като се върне нещата ще се променят и ще изгони комунистите! :D... е царя се върна за малко, но нещата не се промениха !