Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Путин и Ердоган успяха да се договорят за Сирия

Русия и Турция ще създадат коридор за сигурност по стратегическата магистрала М-4, който да бъде контролиран от патрули и на двете страни

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7    
7
 
0
 
38
khao до: Valentin13
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
тоест и ти се наследник на военнен ? :) леле
8
 
2
 
37
Valentin13 до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
да бях, от 1978 до 1991. и 2013 в Афганистан. а както казах, преди 1978 по наследство. и то не в щаба, а с войскарите.
10
 
7
 
36
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
И още нещо, пPoccия може да няма външен дълг, но няма и икономика.
15 пъти по- малко БВП от САЩ как ти звучи, при 2-3 пъти само по-малко наделение?

И като паднат цените на петрола и бюджета изчезва, щот икономиката и е от африканско-арабски тип, 75% от износа са горива.
11
 
6
 
35
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Да, глyпчо, освен, че ходя постоянно из България, съм ходил и из Русия доста пъти, а т не си!

И точно заради това ти казвам, че хората живеят много по-добре тук и като заплати (за което си има статистика) и като инфраструктура и като корупция, правене на бизнес, престъпност и какво ли още не!

Да, ако беше отишъл, беше излязъл от центъра на Масква и Питера, хеле пък да мръднеш на 100 км само, щеше да знаеш, не само да ми се плюнчиш тука с готовите фразички!

Получихме в наследство от московското управление една фалирала държава с бедни хора, фалирала икономика, състояща се от заводи, произвеждащи *** и окрадени от собствените си служители, мизерия, празни магазини, панелки и москвичи!

И сега ми говориш колко било хубаво и ми хвалиш тия, дето нас, последните в ЕС не могат да стигнат по заплати?!

Благодаря, задръжте си офертата всички поклонници на мизерията!
Като ви харесва-заминавайте там.
9
 
12
 
34
преди 6 месеца
Качамаков,
"благият и развит запад" загроби Русия чрез марионетката алкохолик елцин. Олимпиадата и футболът не принадлежат на НАТО, доколкото знам - че да ги раздава благосклонно на тя и на оня.
Между НАТО и Русия имаше споразумение - НАТО да не се разраства на изток - да има буферни държави - спази ли НАТО това? Около САЩ руски военни бази няма - колко НАТО-вски (всъщност американски) военни бази има около Русия?
И НАТО не храни никого, глyпи - освен хрантутниците, които разчитат на усвояване на военните бюджети - пари, вземани от джоба на работещия американец. Русия - с 10 пъти по-малък военен бюджет, държи краварските гaщници в денонощен ужас.

Апропо - Русия - която толкова презирате - е единствената голяма държава с почти НУЛЕВ външен дълг, та дори е и кредитор на "великите" САЩ. А САЩ воюват "цивилизовано" с Китай, защото не смеят да воюват истински - впрочем САЩ вече дори малки държави като Сирия гледат да нападат със свои марионетки, а не пряко.
8
 
16
 
33
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Моля? Я пак?
Абе, психясала кoзяшка пoдлого - ти някога излизал ли си от дупката си, да пощъкаш из тая държава напоследък? Кое е по-високо в нивото бе - живoтно, като в цели региони е на ниво каменна ера? Разбити пътища (строени при "комунизмът"), пенсионери, дето след цял живот труд умират от глад или студ или без лекарства или убивани за последните им 5 лева, млади хора (95% от хъхpяшки произход) които не могат да говорят членоразделно, не могат да си напишат името и на 30 вече нямат зъби, но имат криминални досиета по една педя дебели - никакво производство - от предприятията само рушащи се основи - това ниво на живот ли е, бе съсел - там където навремето във всяко село имаше лекар, а в повечето и зъболекар, а хората дори нощем не считаха за нужно да си заключват домовете?

Ей-това е подаръкът от Западът, който ни съсипа икономиката, закри ни енергетиката (вече ВНАСЯМЕ ток) и отвлече 1-2 милиона млади Българи, за да ги ползва за роби - а нас ни накара да развъдим тия отвратителни подобия на хора - хъхpеците - дето освен за престъпници и ***, за друго не стават !!!
Е, руснаците не се навиха да платят такава цена, за да са приятели с "великия запад", който искаше само да им заграби "презрените" ресурси. Неслучайно ЦРУ имаше планове за раздробяване на Русия - и цял Сибир под техен контрол - сигурно щото вечните "умиротворители на света" (сринали Сирия, Либия, Украйна само в последно време и започнали над 40 войни по цял свят от ВСВ насам) също като тебе презират ресурсите?

Запомнете, безполезни идиoти, че който държи ресурсите - той държи света.
3
 
4
 
32
data до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Нетният външен дълг е отрицателен и то през цялата 2019 г. - преведено това означава че сме нетен кредитор . И мисля последната подобна ситуация е през 1980-1982 г "Нетният външен дълг показва разликата между задълженията на агенти от местната икономика (правителство, фирми, банки и др.) към външни кредитори и размера на брутните външни активи (резервни активи на централната банка, активи на местни банки в чужбина, депозити на нефинансовия сектор в чужбина и др.). Страните, в които той е положителен, са нетни длъжници, докато страните, в които е отрицателен, са нетни кредитори към останалия свят."
10
 
4
 
31
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Колко пъти съм ви казвал, че с тошко "навигъз" не бива и не трябва да спорите, все едно да спориш с моча.
Познавам го лично и ви казвам, че той може да бъде и начело на бсп, толкова е нагъл и безочлив.
Той е от тези с червените куфарчета на луканков и затова винаги е на амбразурата, като матросов.
Да се надяваме той и бкп/бсп да не идват повече на власт завинаги, че тогава лагерите в белене ще ни се сторят, като пионерски лагер.
11
 
5
 
30
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Май уцелих в десетката, че копейката с турския ник е бил син на партийно секретарче или на крадлив директор на ТКЗС.
Само демагогия, лъжи, общи приказки и опорки.
Няма как човек с подобно мислене да успее е живота.
Тия кат него, дет толкова се плюнчат тука, ако ги строим в една редица, ще видите за какви трагикомични образи ще става въпрос. Смях голям ще падне. Тук са форумни нинджи партизани, а в живота...както казах, голям смях ще падне ако ги наредим в една редица.
15
 
5
 
29
Dr. Vatnikov до: korn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Няма смисъл, тоя е пълен гьон.

Само, като чуя твърдението, че Запада бил богат, не щот давал, а щот взимал и ми става ясно за какъв " титан" на мисълта става въпрос.
Така вземаше от нас Запада, че от фалирала държава почти без ресурси, нивото на живот на населението стана по-високо от на петолъчниците със всичките им дупки за смучене на ресурси.