Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Путин и Ердоган успяха да се договорят за Сирия

Русия и Турция ще създадат коридор за сигурност по стратегическата магистрала М-4, който да бъде контролиран от патрули и на двете страни

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7    
5
 
14
 
28
Mavi Goz до: korn
преди 6 месеца
Ако изобщо си бил в армията и в такова поделение, това е било вече след 1990 г. и по-точно след 1992, когато армията ни се саморазпусна, а техниката се разпродаде, раздаде и изкраде. Тва е!
Иначе можете да си разказвате басни с другарката Креватникова - виждам, че сте от един бостан. И тя има лични впечатления от армията през 1985 г и като гледам, сте служили в едно поделение... ;)
Тази последната тирада я пропускам по хигиенни съображения. Оставям ви да онождате надуваемата си кукла - тя нема да ви противоречи... ;)
6
 
21
 
27
Mavi Goz до: korn
преди 6 месеца
“... бпгатия и развит Запад предложи на Русия мир, свободна икономическа заона от Владивосток до Лисабон, членство в НАТО, членство в ЕС. ”

Я пак...? :lol: Това съм го пропуснал... и имам чувството, че не само аз...:lol: Я ако обичаш, по-конкретно - някакви фактически препратки към тези предложения...? Май и ти блуждаеш в света на сънищата, а аз си губя времето да дискутирам... ;) :lol:
“ даде им да направят Световно по футбол, Олимпиада. ”
Аха, начи им даде, а те не си свалиха гащите от благодарност и не целунаха ръка...? Я обясни как точно се ‘дава” олимпиада и световно, щото те, доколкото знаеме, не са “западни”, а световни събития и не се раздават от западните правителства, а и на Земята има още три посоки... ;)

Ми не сички са като тебе, синко - да гледат на запад в хипнотичен транс. Щото западът, както всички, не е богат, щото дава, а щото взема. И не пита какво ти е за даване, а посочва и иска, а има хора и народи, дето това не им понася. Ама за това да го разбереш, ше ти требва малко повече акъл и още неколко декади житейски опит... ;)
10
 
5
 
26
korn до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Недей говори глупости. Бил съм в казарма в едно от най големите поделения в България. Цареше мързел, пиянство, корупция. Инфраструктура,техника, дисциплина, всичко беше в окаяно пложение.
12
 
5
 
25
korn до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Да бе,ще кажеш че са някви опиати всички русофили.Чувашли кво вика, руснаците били изстрадали парите си. Нация която се издържа само от това да пробие една дупка в земята и да продава суровии. Нация която само не може даже и дупка да пробие и да положи тръби да текнат суровините, ами чака западняците да го направят. Нация която е замесена във всяка една война по земното кълбо. Нация която ни продава суровини за милиарди и не инвестира нищо в наща икономика, а българина трябва да бачка здраво. Ей такива русофили като този са като тумор за България.
4
 
16
 
24
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Не, ЗиЛ не съм карал. Карал съм Лада, Ауди и Мирцедес - него още го карам.
Но 1975-1977 г. постоянно съм се лашкал на “джуган” - ЗиЛ 157, произведен през 1968 г., който с 5 тона апаратура във фургона във всеки сезон и във всякакво време минаваше където поиска. Това беше бойно поделение с над 200 такива камиона, на които шофьорите две години само сви рки дето не им правеха - денонощно ги лъскаха и проверяваха за готовност. И ако се случеше по тревога на път за района некой камион да наруши строя на колоната, жална му майна на шофьорчето - спукваха го от чанч. Когато през 1983 ходих запас, всички бяха сменени със ЗиЛ 131 и Урал - не камиони, а чудовища!
И щом камиони, произведени през 1980 и нататък сега могат да влачат трупи из планините, много интересно как през 1985 г. не са могли да влачат военните си товари...? То може, но само в главата на глъмясал безделник от интернет-поколението...
Ето ти тука малко да погледаш как се държат тези руски антики към днешна дата и си представяй, когато са били нови през 1985 г.... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=bq9DjwRFP-s
15
 
7
 
23
Dr. Vatnikov до: korn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
На ушaнките все някой им е виновен.
Толкова са промили мозъците на собствените си хора, че почти няма надежда.
Да кажат, че украинците били си спретнали фашистки майдан, при положение, че народа масово изригна срещу опита на президентчето да замени ЕС с евразийското недоразумение, излезе да протестира и снайперисти застреляха 100 човека, та да кажеш подобно нещо, трябва да си изpод с промит мозък.

Тия нямат допир с живота, живеят си в техен свят, изпълнен със злоба и мизерия. Яд ги е, направо побесняват как бившите източни държавки започнаха да живеят по-добре от тях, самонадъханите алкохолици.
15
 
7
 
22
korn до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Хора като теб олицитворяват пролемите на Русия. Неспособноста на руснака да реши собствените си проблеми,злобата и комплексите до които води това, и агресията като единствен отдушник на безсилието. Фактите са, че след разпада на изгнилото и изостанало СССР, бпгатия и развит Запад предложи на Русия мир, свободна икономическа заона от Владивосток до Лисабон, членство в НАТО, членство в ЕС. Запада инвестира милиарди в Русия, отвори заводи, даде им да направят Световно по футбол, Олимпиада. Изкпуваше суровините им на двойницени от сегашните, а кокато виждаш можеше и да не го прави.Какво като се е разширило НАТО, Русия потеритория е по голяма от всички държави в НАТО взети заедно че и отгоре. НАТО изхраванва един милиард човека, Русия 140 милиона. Никой не може да Русия, защото е ядрена сила, така че глупости от рода че тя се защитавала са за малките русофили. Запада предложи същото и на Китай, само че китайците не го удариха на почивка и възраждане на империята, ами запретнаха ръкави и сега водят цивилизована война със САЩ, кой е по голям, без да се стрелят със истински бомби. Как китайците го направиха, как китайците живеят като има натовски бази около тях и америкоанско пво. Как само на руснаците все някой им е виновен.
18
 
4
 
21
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ей, убитак, не ми говори, бе!
Трол, вмирисан на непрана ватенка и евтина джанковица.
Аз войник бях и всички тия неща ги видях.
А оцелелите зилове и виетнамки може и още да ги ползват да влачат дърва от горите, то те и за друго не ставаха!
Зил карал ли си някога бе, комплексарче? Да не те изпитам как се кара и да млъкнеш преждевременно!
6
 
10
 
20
дядя Вова до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Mavi Goz,
На някого от предците са му се паднали гени за красиво лице,
на някого гени за мозъчна кора,
русофобите имат късмете с дъбовата кора.

Обясняването на каквото и да си е като да къпеш умрял.
Мъка, мъка, мъка....
14
 
4
 
19
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"Руснаците имат много пушки.Добре,тогава ще ги накарам да ядат пушки" Р.Рейгън

И после пак Запада ще ги спаси да не умрат от глад. Дежа ву.