Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Путин и Ердоган успяха да се договорят за Сирия

Русия и Турция ще създадат коридор за сигурност по стратегическата магистрала М-4, който да бъде контролиран от патрули и на двете страни

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7    
5
 
17
 
18
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Ти си бил войник само в мъ дете на баща си - там поне си се справил достойно, щом сега онождаш тука чата с про стотии... И за ЗИЛ-ове, Урал-и и виетнамки си чел само из мрежата, щото иначе щеше да знаеш какво представляват, че още са на въоръжение и у нас и в Русия и че даже минават на парада в София и че бракувани от армията, масово работят по селата, където има някаква дейност и че само такива камиони обслужват дърводобива в Рила и Родопите.
Нито си бил в армията, нито имаш идея как там се поддържа военната техника. Ти си многоликият трол с няколко ника и самоличности, или най-активният безделник тук - другарката Бидон-Креватникова - Юрист(ката)
6
 
24
 
17
Mavi Goz до: korn
преди 6 месеца
Това Путин сам го предложи - единно икономическо пространство от Атлантика до Владивосток. Отвори икономиката си за Запада, руснаците щъкнаха по света, сведе военните разходи на санитарния минимум. Европа отговори с разширение на НАТО до границите на Русия и инсталиране в Полша на ПРО “срещу Иран”. Путин отиде на олимпиада в Пекин, а “партньорите” от САЩ и ЕС помагаха на Саакашвили да трепа руски миротворци в Цхинвали. Путин строеше стадиони и зали за олимпиада, а САЩ и ЕС го заливаха с помия и му организираха нацистки мейдан с “москали на ножи” в Киев...
Армията и войните струват пари, но некои от тези пари добре си живеят - във всеки случай не в Русия и Турция, щото там парите за отбрана са изгладувани пари, но иначе ше требва да живеят като нас - “Yes Sir!” Има народи, на които това не им понася и затова късат от залъка си за истински “зъби”. Защо не отидат европейските лидери при Путин и не му предложи Русия да изтегли нападателните си оръжия зад Урал срещу разпускане на НАТО и договор за общоевропейска отбрана и да видим какво ще отговори Путин..? И да видим какво ще кажат американците - дали според теб ще благословят такава инициатива и ще си изнесат военните уйдурми от Европа?
16
 
7
 
16
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
По-добре 8 отлични машини, отколкото 80 таралясника.
Когато бях войник, при тревога излизаше 10-20% от техниката, останалото се водеше на отчет, но не можеше да мръдне.
Дърти камиони, виетнамки,всякакви Зилове и тн., пълни с още по-дърта техника, която за нищо не ставаше.
Митове и легенди, към 1985-та 85% от въоръжението се беше вече скапало.
Иначе масовата опорка на петолъчниците са тия глупости за въоръжението.

Сега има НАТО. Чудесно е, особено за малките държави. Солидарност + висока технология и самолетите от 8, стават като за 800.

Между другото, някой да има спомен руски самолет да е свалил Ф16 през последните 40-50 години?
5
 
17
 
15
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 6 месеца
“ И са си отлични машини.”

Изобщо не коментираме какви са, а колко са и колко ни струват и до колко ни дават “здрави зъби”... щото са 8, а не 80, за да бъдат изобщо “зъби”... и за “зъби” не е само авиация...
9
 
11
 
14
korn до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Прав си, армията и войните струват пари. Но защо трябва европейците да станем като руснаците и турците, да водим войни и да се лишаваме от много неща, вместо руснаците и турците, да не станат европейци и всички заедно да живеем един по мирен и добър живот.Не можеш да отречеш, че и на Русия и Турция им бяха предложени пари, инвестиции, мир и равенство, но те пак избраха по лесното=войни,безотговорност и егоизам.
5
 
18
 
13
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 6 месеца
Бе ти мойто его го зае би... Аз когато вземам кредит, го разчитам да го погасявам от постъпления от дейността, а не с нови кредити. Мога и съм го правил - да тегля кредит преди да съм погасил предишен, но когато и на него съм му вързал сметката - това, което ще купувам, да си го върне. Тази икономика - от кредит до кредит за кредит, знаеме до къде води, а на такава икономика военните разходи, сиреч - здравите зъби, за които каканижеше колегата “военен” по-долу и от съдето тръгна приказката, са непосилни... Виж съседната статия за състоянието на пенсионната система и ще разбереш какво имам предвид - на гол тумбак чифте ф-16... Само американците могат да си позволят постоянно “дентално здраве”, щот за тех икономическите закони не важат - те са в друго измерение... или поне до следващото “Бум!”... ;)
2
 
11
 
12
korn до: Valentin13
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ква беззащитна Европа ти се привижда на теб. Къде са хилядите бежанци с които щеше да ни залее Ердо? Гърците наритаха и застреляха няколко Алах Акбаровци и това беше. Урсула каза че пари ще се дават за защита на границите на ЕС, не на Турция. Скоро може газовите камери пак да заработят. Вълка козината си мени нрава не.
23
 
12
 
11
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Доста Tъпо парче си, май те надцених.
Нивото ти е кат на Дядя Вова.

Жалко човече, изпълнено с комплекси.
По изказванията си личи дребната ти душица, изпълнена с реваншизъм.
Баща ти е бил партиен секретар, нали?
Или директор на ТКЗС, от което е крал, ежедневно пълнейки багажника на Москвича?

Няма успял човек, който да е фен на yшанките, освем ако не е успял именно защото е бил тяхна ***.

И това е факт.
17
 
10
 
10
georgi_shum до: Mavi Goz
преди 6 месеца
При тия ниски лихви е грехота да не теглиш, за да рефинансираш стар дълг. Не ти отива да правиш такива евтини внушения, за да си начешеш егото.. Статистиката на БНБ за държавния дълг, категорично доказва, че новопоетия дълг (тия 4 х 200 млн) отива главно за погасяване на стар дълг. Към 31.01.2020 държавния дълг на годишна база се увеличава с под 80 млн. лева
Т. Е изтребителите сме си ги платили с наши, готови пари.
И са си отлични машини.
9
 
14
 
9
Mavi Goz до: Valentin13
преди 6 месеца
Бил си в армията, ама на Каунтър Страйк... ;) Тя и Бидон-Креватникова е бизнесмен от 30 години, хем с адвокатска кантора в центъра на София... ;)