Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Всяка среща на Путин и Ердоган деградира европейците до зрители

На каквото и да се съгласят двамата автократи, Европа е оставена на милостта на тяхното решение

   1| 2    
4
 
10
 
14
0pk
преди 6 месеца
Ердо отиде при Путин да си свери часовника общо взето. ЕС и цивилизования свят пак го играят зрители, но гледам вече са го осъзнали, щом се пише открито за това :D
8
 
9
 
13
преди 6 месеца
Хаахаха... Бойчо, ще се позова на Христа Ботьова - “Смешен плач”, драги... ;)
Ти си представител на американска медиа и би трябвало да знаеш, че днешна Европа е построена от американски архитекти и инженери и точно изпълнява функциите, за които е създадена. Ти консултираш ли пасквилчетата си с някой над тебе? Да не ти заковат трудовата книжка пред офиса... ;) :lol:
5
 
20
 
12
преди 6 месеца
Всяка среща на Путин и Ердоган деградира европейците до зрители
-------------------------------------------------------------------------------
аз не знам Еврoгейците да са били нещо друго освен зрители .... Не съм видел и чул пeдaли да печелят войни няма и да видим сигурно, така че ....
6
 
11
 
11
преди 6 месеца
Deutschlandfunk: на переговорите с Турция Русия получили всичко, което искаше...
12
 
4
 
10
khao до: IQ96
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
не, не е ... нужно е още драматизъм. Щото очевидно на някои не им е ясно още, че Голямата Европа не държава, ква външна политика, кви 5 леааа ? Тя няма право на такава политика по устав!
4
 
9
 
9
IQ96 до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ама и това е достатъчно и доста вярно отразява действителността.
10
 
4
 
8
khao до: Hahoto
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
сигурен съм че може да го напишеш още по драматично !
5
 
27
 
7
преди 6 месеца
За съжаление Голямата Европа е едно политическо джудже и го доказа многократно. Европа допусна война в Югославия, бомбадировки в Сърбия и мълчаливо престъпяше като *** мома, по време на Дейтънския мир. Това беше в задния и двор, но в нея не забушува гняв към САЩ и се принизи, по обичайния си начин. Та сега ли да очакваме Европа да заподскача за Сирия? ... В Брюксел са заети със Зелени сделки, внимателно слушат и изпълняват наставленията на малката, сърдита Грета. Потънали са в своя самодоволна реалност, а после Ердоган и Путин били виновни, че им развалят рахатлъка. Няма политици с топки в ЕС. Иначе ако правилоте е един за всички - всички за един, днес на гръцката граница трябваше да има 5000 полиицая от целия ЕС, и за помощ, и за респект и солидарност, и за обмяна на опит, ако щеш...
9
 
19
 
6
mvr0306 до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не се знае как този път ще се извъртят нещата. Европа е бита карта - джендър пропаганда, безволеви политици мислещи единствено за себе си и говорещи празни приказки. Но по-важно от това: лоша демография, дългове на правителствата които ще ги плащат децата и внуците им, с цената на намален жизнен стандарт. Европейците мислят единствено за краткосрочните печалби на компаниите си и нищо повече. Затова и разбутаха Украйна и Сирия , ама и на двете места не им се отвори парашута. Китай, Ердоган и донякъде Русия мислят в други категории, с поглед поне 20 - 30 години напред.
25
 
12
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Два олигoфрена се събрали...никога няма да има разбирателство, както е известно от историята, договорите с Расия струват пи-малко от хартията, на която са написани.
Нека да се стрелят един друг, само границите да са затворени, тия да си набиват автоголовете и да си харчат изтънелите бюджети!
После пак ще допълзят при чичко европеец с протегната ръка, свита в шепа!