Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

ИПИ: Природен газ – нова страница за българската икономика

Понижаването на цената на синьото гориво може да има сравнително ограничен ефект върху разходите на домакинствата – до около 2%, пише в анализа на Калоян Стайков

   1| 2| 3    
6
 
1
 
29
khao до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
то си има статистика, ама трола по добре да не е гледа... доста повече са от цитираната цифра, но тренда е надолу и въпрели това... е 3 пъти по нисък от русия.
тоест като чуеш че някой се е метнал, знай че трима руснака са го последвали
6
 
5
 
28
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Дайте списък на тия 70 човека, защото това е явна лъжа.

Любимата димка на тролещите копейкаджии - като ножа опре до кокъла и започват с "ама ние да не сме цъфнали и вързали, ама у нас...дайте да не гледаме путин" и т.н. гарнирано с измислици.

Пресата е пълна с московска пропаганда и лъжи и никой не прави нищо, за да я спре.
4
 
9
 
27
serafima до: fon
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
По време на управлението на ГЕРБ, само по медийни публикации има над 70 човека самоубили се - скочили някъде отвисоко, самозапалвайки се и т.н. по друг начин самоубивайки се изразявайки своето недоволство срещу правителството и предприемайки крайната стъпка на отчаянието - самоубийство. Което в процентно съотношение на населението и за времето, това ни поставя на едно от челните места в света по самоубийства.

Изумявам се на Вашето невежество, господине! Знаете ли, че откакто ОПГ ГЕР(БКП) е на власт слязохме от 38-мо до 113-то място по сСВОБОДА НА СЛОВОТО???!! Ще се задавите от злоба да гледате в Русия и Путин, а не виждате нашата мутра проста, лъжлива и крадлива!!!!

ХАЙДЕ да си изчистим първо нашето дворче???!!!
13
 
21
 
26
fon до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
откакто Путин е президент (2000г.) в Русия са убити 34 журналисти и за още четирима има съмнения. В същото време в Китай са убити двама, в САЩ трима.
11
 
22
 
25
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Във всяко твърдение на тоя слабоум има лъжа.

В Расия можело да говориш срещу Пиздин и никой нямало да го застреля...баси Tъпия трол, името Политковская чувал ли е??!
10
 
17
 
24
Бидонойл до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Много думи, малко смисъл. Типично за путинoпoклонник.
9
 
16
 
23
fon
преди 5 месеца
The Caspian basin is believed to have reserves of 48 billion barrels of oil, more than Nigeria or the US, and 8.3 trillion cubic metres of natural gas
https://www.energy-reporters.com/consumption/equinor-looks-to-develop-azerbaijan-ties/
10
 
24
 
22
fon до: Императорът
преди 5 месеца
Русофилското говедо подивя от яд. Това руската пропаганда се отличава с особен идиотизъм и тъпота. Някакви специалисти от цял свят инвестирали милиарди в азерски газ и не се сетили, че газа бил там мижав, колкото "добивът на Газпром за 9-10 месеца". Колко прост трябва да си за да си вярваш на подобни приказки. Колкото русофил очевидно.

Газът в Каспийския басейн е по-близо от сибирския, добива се по-евтино, и е към 8.3 trillion cubic metres и то по сегашни оценки. Ако захранва ТАП с 20bcma, това са над 400 години.
11
 
22
 
21
creepazoid до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Защо вярваш, че точно в този форум нчкой ще се върже на плиткоумната ти демагогия. Ти отваряш темата за Русия още с първият си пост и после се правиш на жертва - как пък не измислихте и друга схема за толкова време. Ама то от тролове повече не може да се очаква. И от 20 поста 8 са твои - това ако не е спам здраве му кажи.
14
 
13
 
20
преди 5 месеца
И още нещо, което никой не го мисли - относно азерското находище. Тия ще строят 3500 км газопровод... но дали това е съобразено с моментните цени на суровината? Защото - по доказани резерви - това находище е ЖАЛКО - обемът му е колкото е добивът на Газпром за 9-10 месеца. Тоя газопровод - ТАП ли е, ТАНАП ли е - въобще ще се изплати ли някога?

Това ме тревожи - лично - като акционер в ВР.

Ето ви и за американският "демократически" газ - ами никой не го иска на тия цени. Да си го горят американците, вместо да бичат въглища.

https://fakti.bg/mnenia/451913-evropa-se-otkazva-ot-amerikanskia-vtechnen-priroden-gaz