Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Зелената революция за 10 трлн. долара може да се възползва от краха на петрола

Сега е моментът да се инвестира в чиста енергия, а не в петрол, съветват пазарните специалисти

   1| 2    
2
 
2
 
11
Бидонойл до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Не вярвай на мен, а на собствените си петролни акции. Явно положението не е розово, съдейки по каруцарските ти ругатни.
5
 
3
 
10
преди 5 месеца
Относно статията - твърдението, че скъпата и несигурна "зелена" енергия ще измести нормалните горива - защото нормалните горива са станали ЕВТИНИ е дотолкова абсурдна, че сигурно и Аспарухчо се е червял от срам, докато я пуска. Дебилcтвото на зелената пропаганда чуми постоянно нови рекорди. Впрочем виж и цитираните лидери - на "зелената революция" - наркоманът и мошшшшшеник мъск и обезумялото зло даyнче грета - и това ти стига.

Някой попита ли хората дали искат да живеят в свят с катастрофален недостиг на енергия, за кефа на едно сексyално незадоволено идиoтче?
1
 
4
 
9
Императорът до: Бидонойл
преди 5 месеца
Бидон с кисело зелье - НЯМА СПАД В ПОТРЕБЛЕНИЕТО, но има РЪСТ !!! За пореден път издаваш тоталното си невежество !!! Търсенето на слуз в световен мащаб расте непрестанно - защото и населението расте - и започва да живее все по-човешки. Помня как гледах сателитни снимки от Шанхай - преди 10-12 години - на светофарите по кръстовището чакаха по 3-4 коли, а сега? Индия е същото, после Африка и т.н. СЕГА това тримесечие може да има спад за пръв път от десетилетия - заради коронавирусът, дори тоя спад се очаква да бъде незначителен.
Електрическите коли ще се спънат сега И в рентабилността си - защото разходът за горивце е основен за нормалните коли. Дори и на скъпият сравнително петрол - електромобилите разчитаха само на субсидии, за да се продават, а сега - какво: ще по-големи субсидии ли? А от друга страна хората питат ли ги, дали са съгласни са дават данъците им на някой, за да си копи той нова електробричка?
5
 
6
 
8
dikens15 до: fon
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Кога за последно видя някой да се задушава от мръсен въздух????
6
 
6
 
7
michaelis23 до: fon
преди 5 месеца
Сифона, мисля никой не те е викал за нищо, така че лaпaй и се потапяй ... бегай си мериш IQто заедно с преписвачите в Тиквестора ....
9
 
5
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
1-4, разсъждавате твърде елементарно. Нафтата поевтинява, значи трябва да се харчи повече. Да, ама спадът в потреблението не е заради цената. Новите автомобили стават все по-икономични, тепърва ще навлизат и електрическите... След провала на картелното споразумение между ОПЕК и Русия, петролът се връща към нормалните си ценови равнища.
19
 
12
 
5
fon до: michaelis23
преди 5 месеца
Статията се отнася за енергийни компании, които търсят къде да инвестират, а не за прошляци като тебе, които и да се задушат от мръсен въздух утре, света няма какво да загуби.
2
 
9
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Смешки - я вижте кои от развитите държави кога са имали балансиран бюджет изобщо. Колко време са били на дефицит и как така имат 90% от световния дълг? САЩ например все са в дефицит. В Европа държавите се броят на пръсти дето не са в дефицит, независимо от цената на петрола или каквото и да е друго.
4
 
27
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Нафтата е евтина и в изобилие и затова сега е бил моментът да се откажем от нея. Железна логика.
14
 
22
 
2
michaelis23 до: michaelis23
преди 5 месеца
Забрайх да питам, коги да инвестираме у петрол, кат стане пак стовка след 3 години или кво ?!? ..... :)) е ше въртим пeдaлитe у самолета нема как, кво да се прай ако не тръгне от слънчака ше бутат бежанците .... :))