Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Рияд ще увеличи още повече добива на петрол - до 13 млн. барела на ден

Това ще бъде първото разширяване на капацитета на кралството от десетилетие насам

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8    
0
 
6
 
59
cherney до: michaelis23
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Това не може да е вярно! Колко *** повишете тук? Мислех, че е само един!?
7
 
0
 
58
michaelis23 до: cherney
преди 6 месеца
ти къде се намираш ве ? ... :)) кое от всичките разклонения на Ватника, Коня, Стоен или некой друг атлантически шyшляк си ? .... хвани за ръка Сифона и дружно лaпaйтe и се потапяйте .... :))
1
 
3
 
57
khao до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
еййй, тая деменция ще те съсипе ;)))
утре ще забравиш за дядо ти, българския предател и няма да се сетиш от къде идваш.

поне си направи труда да ме цитираш правилно.
6
 
3
 
56
Mavi Goz до: khao
преди 6 месеца
“ не ти ли писна да се хвалиш колко неук си и че са ти подарили и дипломата, освен бизнеса ... да живее бкп, които те направиха човек, дадоха ти бизнес и пратиха децата ти в сащ !”

Пиши, пиши смело! След дисертацията ти по “Физика на вълните” и бисери от сорта на “една вода веднъж облъчена, си остава облъчена...”, повече не можеш да се накензаш - само се опитваш да се бършеш с ръкава... ;) :lol:
5
 
6
 
55
Mavi Goz до: cherney
преди 6 месеца
Но пък ако нямаш възможност да пътуваш навън, можеш и тук да свършиш нещата. Изготви един доклад с аргументи и факти, доказващи, че Русия е миша пръ дня - военно, икономическо, геополитическо и технологично джудже и недоразумение и го занасяш на ул. Козяк при първия секретар на посолството - той задължително е квалифициран в тази материя. Даваш му го, обясняваш му кое-как изглежда през твоя поглед на човек, познаващ Русия като пръстите на двете си ръце и ... ако не те вържат и изкарат с автомобил на Спешна помощ от там в посока некоя софийска клиника по неврология и психиатрия, а ти предложат да разшириш помощта си в борбата срещу официално дефинираната от всички държавни органи и агенции на САЩ главна външна заплаха за тях, пак ела тука да ми поразкажеш разни работи за Русия... ;)
4
 
6
 
54
Mavi Goz до: cherney
преди 6 месеца
Предложих ти, вместо да плещиш тука врели-некипели, изсмукани от задния ти порт, да свършиш нещо полезно и да изкараш некой леф: дигни си ханша и отивай у Брюксел - там е щаб-квартирата на НАТО и ЕС и им обясни какво представлява Русия, та да спрат да харчат луди кинти за отбрана от руската заплаха, че и на мене вече ми писна от сутрин до вечер международните медии само с Русия и Путин да ни занимават.
Като се справиш у Брюксел, заминаваш за Уошингтън. Ако си къс с кинтите, ште спонсорирам един билет. Отиваш първо у Конгреса, после у Сената и им обясняваш, че си живял в Русия и знаеш сичко за нея и че са в голема злуда, че може с нещо да ги застраши, не ли да им избере президента. От там - у Ленгли, Вирджиния - и нам същото: “Пичове, не си харчете кинтите с Русия, она е отдавна труп. Вие просто не сте забелезали... От там - у Пентагона. Там същото: пичове, не харчете 800 млрд за отбрана, и половината ви стигат за Китай и Иран. Раша е джудже военно, технологично, икономическо - с плюнка ше я удавите...
И като ти поверват, ше те наградят. Сигурно нема да се върнеш, за да ми върнеш кинтите за самолета, ама можеш там да кажеш една-две добри думи за мене, че и аз нещо съм допринесъл за разгрома на ... неква миша пр ъдня на картата... ;)
Айде, дерзай и ме двъж в течение на мисията... ;)
2
 
4
 
53
cherney до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Това сериозно ли е или е някаква нелепа шега? На 1/6 от територията на планетата се произвежда 1/5 от пшеницата. Е,и? Тази 1/6 от Земята има 2% от световния БВП. Започни с това, а после пробвай с някакви смислени аргументи.
Космическата индустрия е 100% наследство от СССР. Роскосмос начело с Рогозин е обект на световен присмех с неговото предложение към НАСА да ползват батут. Основните им космически апарати са инженерни постижения с давност повече от половин век.
Военната техника няма да я коментирам, че е много смешно. Макар, че защо не? Безаналогов самолет от 5 поколение с radio cross section като на самолет от 4-то. А първата бройка падна в тайгата. Десет години го разработват и още двигател не са му направили.
Добре, че бяха САЩ с техния Land lease, че иначе в Москва днес щеше да се говори немски.
2
 
4
 
52
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Аха, като ги на..аха с петрола, трола почна да плаши с жито...

Жалка работа.

Водката и тя спаднала, ама те не са и лидери там, останаха само девочките!

Хехее :))
3
 
1
 
51
Mavi Goz до: cherney
преди 6 месеца
https://www.usnews.com/news/best-countries/power-rankings

https://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp

https://www.aerospace-technology.com/features/featurethe-10-countries-most-active-in-space-4744018/

http://www.worldstopexports.com/wheat-exports-country/
0
 
3
 
50
khao до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Един тука за “облъчена вода” дисертация писа по физика.
---
не ти ли писна да се хвалиш колко неук си и че са ти подарили и дипломата, освен бизнеса ... да живее бкп, които те направиха човек, дадоха ти бизнес и пратиха децата ти в сащ !