Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Европейските инвеститори в имоти подценяват климатичните рискове

Това може да създаде "блокирани активи", които да не могат да бъдат продадени или отдадени под наем в краткосрочен план

2
 
1
 
5
dikens15 до: khao
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
С теб са трима!!!
1
 
1
 
4
khao до: Valentin13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
факт, до тук сте двама преброени ... чакаме още :)
0
 
7
 
3
Oбичам България до: Императорът
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Съгласен съм с теб. Но има една съществена разлика между глобално затопляне и глобално замърсяване. Дали човешката дейност затопля температурата на планената или сме свидетели на циклични процеси, върху, които нямаме контрол - може да се спори. Но не може да се спори, че има изсичане на гори и замърсяване, което за мен е безвъзвратно.

Ако контекста е само България - едва ли има някой, който може да каже, че природата ни чиста, въздухът ни е чист или водата е навсякъде чиста? Мен лично ме притеснява, че хората не правят разлика между глобално затопляне и замърсяване и оправдават второто със съмнителните факти около първото.
4
 
3
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
аз пък мисля, че такива статии са полезни, защото откриват безумието и безумците. иначе остават скрити и ги мислим за мъдри. а с такива статии придобиват смелост и почват да тръбят глупостите си и така ги разбираме кои са. и после...Мерил Линч..о не, това беше банка. нещо подобно беше с името.
4
 
6
 
1
преди 4 месеца
Статия пълна с безмислици. Нито един град няма да бъде залят. Идиoтът ал гор тръбеше, че до 2010 година едва ли не половината градове на света и цели държави щели да бъдат погълнати от океана, но дори най-малката океанска островна държавица не изчезна. С тоя темп на покачване на океанът - 3 милиметра на година - бая има да си чакаме да се удавим.

А парижко споразумение няма да съществува не 2100 година, а дори и след 10 години. Просто климатът ще се обърне, както винаги, дори според много водещи климатолози, процесът вече е започнал, а затоплянето от последните година, до две е просто по инерция... защото планетарният климат е огромна система с огромна инерция.
Като се върнат познатите от детството ни зими с по метър и половина сняг, хората малко трудно ще вярват, че планетата ще загине в топлинен апокалипсис. Тогава климатическите терористи просто ще бъдат линчувани, ако не се скрият овреме някъде.