Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Горанов: Covid-19 не би трябвало да спре пътя ни към еврозоната

Горанов отказа да се ангажира с конкретна прогноза за фиска, но призна, че няма да се постигнат първоначално заложените цели за приходи и разходи

2
 
9
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Неуморим и нагъл в действията си е дистанционният студент в Свищовската школа, а сега възседнал УНСС като докторант във вредните си за България и удобни за него финансови действия. И МУ СУ получава дотук.
Хората не са любопитни за съдбата си. Например къде отиде излишъкът, който той и Борисов изтъкваха от сутрин до вечер? Очевидно е, че корона вирусът изненада управляващите и разкри всичките им манипулации на бюджетния излишък, който се оказа само на хартия, а пари в банката няма или ресурсът е напълно недостатъчно.

Този човек е ОТДАВНА за подаване на оставка, но по някакви причини оцелява като л. на повърхността на водата.
СЕГА ВЪОБЩЕ не му е времето да мислим за еврото. Сега, когато Ла ГАРД мисли дали ще оцелее еврозоната, тези пак си правят вътрешна за страната реклама.
4
 
5
 
2
be_google до: Whitestar
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Питате " Какво ще правим там за мен остава загадка! ----- ми всичко за ГЕРБ в евро....нека им е лошо и хиляди сгради за троловете им из цялата страна и заплатите им в евро...!!! КАК ДА НЕ ИМ Е НА СМЕТКА!!!
3
 
9
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Много просто е, г-н Горанов, кризата COVID19 нямя да сложи прат в колелата ни към Еврозоната, защото първо ще сложи прът в колелата на средния бизнес и на обикновените хора. Така с цената на кожата им ние на всяка цена ще се намърдаме там, с най-ниските доходи, с безправен и блеещ във Фейсбук народ, с жаргонен и циничен кадрови ресурс! Какво ще правим там за мен остава загадка!