Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Петролната война – малко тактика и много инат

За момента няма изгледи нито Москва, нито Рияд да променят своята позиция, поне не и докато Доналд Тръмп не се намеси активно в техния спор

   1| 2| 3    
3
 
5
 
21
data до: Mavi Goz
преди 5 месеца
"Силните икономики имат резерви, слабите живеят от заем до заем - това пак ли шти бъде трудно за разбиране? "

хах , сещам се за една икономика чиито резерви са 40 % от годишният и БВП . Дет съ вика Русия не може да стигне ама тука само я плюят :)
6
 
4
 
20
korn до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Човек не забравяй,че на русофилистките *** каквито и факти да им извадиш, те пак ще си повтарят че в Русия всичко е прекрасно. Това са фанатици, много от тях и алкохолици. Все едно на един ислямист да му обесниш че няма Алах и има един друг свят без ислям.
6
 
4
 
19
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Джуджето лилиПyтин е готово в името на комплексите си, да прецака още повече собствения си, обедняващ от година на година, народ.
Минималната заплата вече е 266 лв и продължава да става все по-мизерна, както и средната.
А рубличката стана 2 стотинки. Ето на какво казват "да те направят на 2 стотинки".

Щом си го търпят, халал да им е. Ние да си гледаме белия свят и да се радваме на по-ниската цена за потребителите, няма кво да се занимаваме с тия.
7
 
3
 
18
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Деденце, защо си мислиш че само майсторенето на табуретки е икономика. Принизяването на понятието икономика до манифактурно производство е примитивизъм, чийто изтъкнат апологет е твоята престаряла в интелектуално и морално отношение персона. Колкото до дълговете всеки има толкова, колкото може да плаща. Ако сте се загрижили за САЩ, на мен не ми пука за тях даже и да фалират. Важното е че русите татари, са нагазили дълбоко в батака и по никакъв начин не могат да влияят ретроградно на нашата татковина.
2
 
3
 
17
Mavi Goz до: дядя Вова
преди 5 месеца
:lol: :lol :lol:
4
 
5
 
16
дядя Вова до: Mavi Goz
преди 5 месеца
"Силните икономики имат резерви, слабите живеят от заем до заем - това пак ли шти бъде трудно за разбиране? "

Ъхъ. Трябва с картинки........
2
 
8
 
15
Mavi Goz до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Като поразровиме купчината, която си изтропал и позамиеме разтворимите обеми, остава една лъжица полезно съдържание, че руската икономика има проблеми. Можеш спокойно таз лъжица да си я куснеш обратно, щото сички знаеме, че руската икономика има проблеми. Руската икономика е част от световната, която е потънала до гуша в проблеми и на места даже вече не е точно икономика. Цените на петрола се сринаха заради прекратяване на потреблението на нефтопродукти заради предсмъртните гърчове на световната икономика, а не заради некви изсмукани от задния порт на Блумбърг причини.
Това пък, което аз казах, а ти с увредения си мозък не можа да схванеш е, че е по-добре да имаш купища злато в резерва си, за да го продаваш, отколкото да взимаш заеми. Силните икономики имат резерви, слабите живеят от заем до заем - това пак ли шти бъде трудно за разбиране?
3
 
6
 
14
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Разбирам че си на 80+, но деменцията и паркинсона не са оправдание да ръсиш глупости. Това което казвам, е че тази цена не е добре за руската държава. Не е добре, защото около 40% от приходите на бюджета са от въглеводородите. От началото на годината рублата е изгубила 25% от стойността си, въпреки интервенцията на РЦБ и продажбата на 5% от златния резерв. Нито Щатите, нито Арабия носят такива щети. Надявам се с малкото останало в кратунната ти да осмисляш това което пиша, а не да раздаваш квалификации.
PS Ясно е че предвид възрастта си си затворен по цял ден у дома, наистина навън е опасно за теб. Няма нужда да истерясваш. На никого не помагаш, а на себе си даже вредиш.
4
 
4
 
13
Mavi Goz до: karadjata
преди 5 месеца
“ За нас цена на петрол под 30 долара е добре дошло особено сега в момента и в началото на дълбока рецесия.”

Те ви още един *** - и он не знае на кой свет е, ама се надул тука да пище... :lol:
1
 
3
 
12
преди 5 месеца
Не се ли отказахте да правите сметката на САЩ , СА и РУСИЯ ?