Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Санкциите на САЩ и ЕС омекотяват удара от пандемията върху икономиката на Русия

Годините на изолация позволиха на Москва да натрупа средства, с които по-лесно да преживее задаващата се глобалната икономическа криза

3
 
2
 
8
Oбичам България до: Borislav.Borisov.I
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Ами отиди да живееш в Русия? От мойте приятели русофили само един работи за руска фирма - руска, руска колко да е руска (двама собственици руски евреи живеещи в Кипър, фирмата дъщерна на английска фирма за залагания) - след санкциите местят офисите от Русия в България. Но иначе, това не означава, че Русия е най-зле - ако се провери, всяка година в Русия има около 200 000 мигранти, срещу 500к+ мисля за Германия и почти 1 млн. за САЩ. Просто има много българи, които се възхищават на Русия, но много малко, които ще застанат зад думите си с някакво действие (много е по-добре там, ама не бих отишъл).
2
 
4
 
7
преди 1 седмица
В първата част на статията ни се обяснява какви удари е получила Русия от запада поради факта, че се е изправила против същия този запад, а не се е подчила, и това изкарано като агресия от страна на Русия разбира се! После става ясно, че някак си успяла да натрупа огромни резерви, въпреки санкциите и слабата и икономика! Напълно невярна статистика за износа на горива в проценти от общия износ. Като цяло статия в обичайния анти-руски стил, който се наблюдава от десетина година. Това, което се вижда с очи обаче е, че нито Русия е толкова зле, нито колективния запад е толкова добре, колкото се опитват да ни кажат.
2
 
3
 
6
markov до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
А и да не забравя няколко пъти през 2014 и 2016 Рублата е била по евтина и после е поскъпвала. Теб какво те притеснява че курса на валутата им е пазарен ? Трябва да го фиксират специално заради теб ли ?
2
 
3
 
5
markov до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Минавайки само отговарям, въпреки че знам че няма смисъл. Най евтина е била на 18 март 88,51 рубли за евро, в следващите дни рублата поскъпва - примерно цената днес е 86,08 рубли за евро. И сега какво ?
3
 
3
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Само минавам да попитам, колко струва днес валютката на тия с "издутите финансови резерви"?

Мерси.
9
 
2
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Айде всички руски *** да се яват на линия да защитават руските пиянки. Всички нещастници неуспели в живота,съединявайте се.Скачайте на москвичите, слагайте червените вратовръзки и вперьод. За Русию.
6
 
2
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Както се казва, това което не те убива те прави по-силен.
Русия е зле но си осигури оперативно пространство и ако хората там знаят как да действат, Рисия ще може да напредне много, но се съмнявам, че са подготени за това. Пак ще ги избие в някаква непродуктивна посока.
3
 
6
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Както се казва "Силите, които искаха да причинят зло, направиха добро!"