Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Пропука ли коронавирусът модела на европейска демокрация?

Солидарността в Европейския съюз е само на думи, посочи италианският бизнесмен Анселмо Капороси

   1| 2| 3    
1
 
4
 
14
zelka007 до: Bones
преди 6 месеца
не се заяждам , ама това с "нюанса само за американци" ми се изплъзва някъде в общото ... :))) ... полевата болница е вдигната с/у съществуваща такава в един от най-засегнатите райони . и от 20 легла за тежко болни ще бъде увеличена на 70 (вероятно вече е така) ... никъде не прочетох , че е само за американци ... дори и в сайта на организацията ... :))) ...

а зачитал ли си документа дето си ни свел на дознание от разузнавателните централи по света ... :))) ... тъй , само за общо сведение , поне краткото описание в началото , за обща култура . щото аз не съм "нАучно лице" е не схващам много от съдържанието му , но мога да схвана от кратката анотация и заключението за какво иде реч . в предвид циркулацията на вирус CoV в популацията от подкова прилепи в китай и възможността за кръстосване с други вируси от това семейство е проучена до какво може да доведе и има ли лечение с познатите ни антивирусни препарати , ако се случи такава кръстоска . за целта са създали химеравирус , комбинация от този в прилепите и от семейството на SARS . и това НЕ Е covid-19 ... от къде ги комбинира нещата за да стигнеш до този генерален извод ... :))) ... или за теб щом пише CoV , това е достатъчен повод за да слагаш знак за равенство с covid-19 . също така мога да прочета и кои са работили в/у този документ ...

усато...
National Institute of Allergy & Infectious Disease
National Institute of Aging of the US National Institutes of Health
чайниците...
National Natural Science Foundation of China

та какво търси китайска научна организация в тези насочени с/у китай изследвания , с цел създаване на анти-китайско биологично оръжие ... :))) ... я да те видя какво "нАучно" ще сглобиш ... :))) ... другарю

та не знам кой троли ... :)))
3
 
3
 
13
michaelis23 до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Отиде им демокрацията в канала и май ше метеме вече .... :))
4
 
4
 
12
Mavi Goz до: zelka007
преди 6 месеца
“ https://www.thelocal.it/20200321/coronavirus-italy-us-disaster-group-opens-camp-hospital-in-italys-north”

Хааахаха... И диот...! За пореден път шлякаш тука линкове, които даже не си прочел... Ако беше, немаше да сравняваш ангажимент за помощ на държавно ниво, осъществена от държавни структури с 10-тина палатки от некво евангелистко дамско портмоне (Samaritan's Purse, a Christian disaster response group based in North Carolina)... които не е ясно с какво точно ще помогнат на италианците, щото требва да си ги напълнят с лекари и сестри... Почти същото, като руските военни лекари, сестри, всякакъв помощен персонал и оборудване за работа в условия на апокалипсис...
3
 
5
 
11
Mavi Goz до: Sokratus
преди 6 месеца
“ Трябва осем обща банка, обща армия, обща охрана на границите и митници, обща прокуратура, общо бюро за разследване, общи реакции при кризи, обща външна политика, изобщо много общи неща имаме.“

Пропуснал си само общ език... Ама я да видиме кой ще бъде - френски, немски, или ... български? Или викаш, за да нема сърдити, я най-добре да е американски... ;) :lol:
4
 
3
 
10
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
До тримата кло-уни от запаса. Цитирам отново лъж-ливото ви другарче / овчарче или просто поредният ви мало-умен ник.

"Нато вече няколко пъти стоварва материали със самолети в Италия. Има два американски медицински кораби, които също помагат...."

Линкът е за полева болница с 20 легла, без да се споменава, че ТЯ ще обслужва с приоритет разположения в Северна Италия американски персонал. Някой да забелязва нюанса?

Какво правят руснаците в Италия ли, тро-лове безполезни? Нарича се военно разузнаване. Аз самият съм научно лице и имам предостатъчно контакти в сферата за да знам, че т.нар. вирус е човешко творение.

https://www.nature.com/articles/nm.3985.pdf

В момента този линк циркулира в почти всички разузнавателни централи по света, а руснаците, китайците и кубинците са там за да си наберат от втория или т.нар. "европейски" щам на вируса.

Абсолютна конспирация е да се твърди, че американците са пуснали вируса, след като притежават всички патенти за него. Само дето и китайците им върнаха жеста по-възможно най-бързия начин. Айде, успех с троленето, по-мияри.
3
 
5
 
9
преди 6 месеца
а на всички анти ЕС хейтъри специално за домашно : защо вовата стовари военни самальоти в италия , а не в испания или иран ?! и там е сложна ситуацията също , нали ?! защо не изпрати по един лазарет и в испания и иран ... а хейтърчета ?! ... :))) ... нали е човеколюбец от световна величина ... :))) ... дерзайте да видим какво ще роди мозъчният тръст ... :))) ...
4
 
2
 
8
zelka007 до: Bones
преди 6 месеца
https://www.thelocal.it/20200321/coronavirus-italy-us-disaster-group-opens-camp-hospital-in-italys-north

но не продънват ушите на всички нали ?!
4
 
4
 
7
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не си наясно, че живееш в руската дезинформационна сфера??? Европа все пак е християнска и съгласно нашите канони, лявата ръка не трябва да знае какво прави дясната. Ушаннките преекспонират деянията си, чрез платените си журналисти и медии в чужбина. Основната им идея е че една лъжа повторена сто пъти става истина. Може и да са успели да манипулират някого, но когато човек разсъди всичко си идва по местата. Да са живи и здрави!
2
 
4
 
6
преди 6 месеца
Коронавирусът за първи път направи така, че гласът на Брюксел изведнъж замлъкна. Общите европейски политики умряха. Освен обикновените витиевати фрази - за солидарност и прочие, брюкселските политици и чиновници се изпокриха в карантини. Вчера кака Урсула дълго си ми ръцете по ТВ-то, като Пилат Понтийски... Всяка страна остана сама с проблемите си. Границите се върнаха. Българите висяха с дни в Унгария в колите си. Това не прилича много на съюз, който помага на гражданите си, а по-скоро изглежда самоцелен и удобен наднационален субект за една шайка чиновници и политици, каквито и у нас с лопата да ринеш!
3
 
4
 
5
Bones до: Sokratus
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"Нато вече няколко пъти стоварва материали със самолети в Италия. Има два американски медицински кораби, които също помагат...."

Я дай линкове към тези новини, че не намирам НИЩО за подобна помощ, в които и да е било официални източници. *** жалък!